زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 عنوان هدیه تولد🥺🎈 ترو خدااا بیاااین😭😭😭😭 501 بازدید | 48 پست تولده همسرمه💃💃💃💃بچه ها بنظرتون باکس رز جاودان خوبه برای تولد همسرم بگیرمقیمتش ۴۷۰یدونه سکه پارسیان ۲۵۰ تومنی هم گرفتم چطوره؟☹☹ شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️ 1402/08/24 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 خوبه واقعاا شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 رز جاودان خوب نیس چرا؟☹ شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
بهارروزهای_زمستانی عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2089 آخه حیف نیست این همه پول بدی به یه گل که حتی از کادوی اصلی هم گرونترهکاش کل پولو رو هدیه میخریدی و در کنارش یه شاخه گلاین خیلی بهتربود
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 نه من خود هدیه رو میگم الان رز جاودان بگیرم یا نه☹ شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7799 چرا؟☹ خب همون پولو میتونی چیزای بهتر بگیریبعد یه شاخه رز همون قشنگی رو داره لایک نکنید🙂↔️
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 آخه حیف نیست این همه پول بدی به یه گل که حتی از کادوی اصلی هم گرونتره کاش کل پولو رو هدیه میخریدی و ... چی بخرم آخه همه چی داره همه چی😭 شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43957 الان رز جاودان بگیرم یا نه☹ نه من جات بودم سکع پارسیان می گرفتم چرا چون پس فردا قرضی چیزی بود اونو میفروشیپ و به شوهرت هم فشار نمیاد
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 خب همون پولو میتونی چیزای بهتر بگیری بعد یه شاخه رز همون قشنگی رو داره چی مثلا؟؟لباس کفس کمربند و ... همه چی داره میخام یه چیزی باشه ک موندگار باشه شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7799 نه من جات بودم سکع پارسیان می گرفتم چرا چون پس فردا قرضی چیزی بود اونو میفروشیپ و به شوهرت هم فشار ن ... سکه پارسیاا ۲۵۰ ت رو ۲۰۰ برمیدارنکدوم زخم رو میبنده اخه لایک نکنید🙂↔️
زیبای_آراام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3345 ی هدیه کاربردی بگیر لطفا ک خوشحال بشه میشه راهنمایی کنی چی بخرم اخه😭 شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️