2777
2789
میدونم چی میگی منم یجورایی همین مشکلاتو دارم ولی خیلی دارم میجنگم ک وابستگی شوهرمو از داداشاش کم کنم ...

واقعا دارم دق میکنم الان میگم ازاینجابریم که ازپدرش دوربشه شاید ی خورده مستقل بشه قبل از عروسی توتهران کارمیکرد ولی الان اصلا اسمشم نمیشه ببری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس پسر ارشده و الگو پس یکم کارت سخته ب بهونه درس و کلاس بچهات نمیتونی ببریش شهر

بچه هام کوچیکن بعدشم اصلا این طورچیزابراشون مهم نیست کاری باپسرای دیگه نداره فقط شوهر من

ما خونمون ازپدرشوه م جداست فقط تو ی روستاییم بخدا بابدبختی راضی شد خونه جدابگیریم

بازم تااینجاشو خوب رفتی

ولی میتونی با زبون و محبت و به بهونه مدرسه بچه یجوری ببریش شخر

حیلی سخته وای چون میخای تلاش کن

بازم تااینجاشو خوب رفتی ولی میتونی با زبون و محبت و به بهونه مدرسه بچه یجوری ببریش شخر حیلی سخته و ...

هرکاری میکنم نمیشه بچم سه سالشه تا مدرسه دق کردم الانم ۲۲سالمه قرص آرامبخش میخورم وگرنه تاالان روانی میشدم

[QUOTE=317532987]روستا[/QUOTE

چون شوهرت بچه اوله خودشو زیادی داده دست باباش

کلا ادم اگر خودش یا شوهرش وابستگی شدید ب خونوادش داشته باشه ضربه میخوره

ب نظرم اگر واقعا شرایط خوبی نداریاا و میدونی تو شهر زندگی بهتره با ی مشاوره حرف بزن تا بهت راخکار یده

[QUOTE=317532987]روستا[/QUOTE چون شوهرت بچه اوله خودشو زیادی داده دست باباش کلا ادم اگر خودش یا شو ...

ی چیز دیگه ام هست خرج خانواده همسرم باماست بعدش الان بردارشوهرهای دیگم میگن پول بدیم بهتون مادرشوهرم میگه نه ندین جمع کنین البته راضی نیست شوهر منم بهشون بده ویه چیزدیگه پدرشوهرم تا کاری پیش میاد خودش میوفته دنبالش  نمیزاره شوهرم تنهابره 

توروخدادعاکنین خدا ی راهی جلومون بزاره که شوهرم اینجارو ول کنه بریم شهرزندگی کنیم من خودم ازاول مستقل بودم ولی بخدا شوهرم بدون من وبچه هام میتونه ولی بدون پدرش نه آرزوی یه سفرمونده رودلم اگه هزارتومن درآمدداشته باشه همه خانواده اش میدونن