خب ، فکر میکردم نتونم تا دهم تحمل کنم ولی دیدم ده روز که هیچی یک ماه شد و من توی نی نی سایت آنلاین نشدم 😁
بدون ورود به کاربری میومدم سایت ولی هفته ای یه بار غیر منظم و تایم های بسیار کوتاه در حد یکی دو دقیقه
به نظر میرسه این روش برای من جواب میده
البته حواسم هست جایگزین های پرت و پلای دیگه ای براش به وجود نیارم
این جایگزین داشت ایجاد میشد *گروه تلگرامی تشکیل شده از دوستای جدیدم *
شناساییش کردم و نذاشتم عادت منفی جدیدی شکل بگیره
متوجه باگ اصلی خودم شدم
مطالب نی نی سایت نیست که تایم منو میبلعه
این خودم هستم که وقتی کامنت میذارم از بازخوردی که دیگران میدن لذت میبرم و منو گرفتار میکنه که بمونم
یه چیزی که منو هنوز وصل کرده به دنیای مجازی نیاز به ارتباطه
وقتی انتخاب کردم که محل کارم توی خونه م باشه خود به خود دنیای ارتباطم رو کوچیک کردم
این نیاز به ارتباط باید چطوری پاسخ داده بشه که بیمارگونه نشه ؟
به خود کنترلی بیشتری نیاز دارم ولی هنوز برام شفاف نیست چطوری و با چه اقدام مشخصی
احتمالا سری بعد اگر اومدم نی نی سایت جواب این سوال ها رو پیدا کردم
جمله *برم سر بزنم ببینم کسی ریپلای نکرده چیزی بگه * منو قلقلک داد که برم کاغذو پیدا کنم و رمز بزنم
و به همین سادگی دو ساعت وقتم رفت و به جای خوابیدن چرخ زدم توی نی نی سایت و این نظر رو نوشتم
دلم میخواد به سطحی برسم که انضباط شخصی بهتری داشته باشم و عوامل بیرونی منو کنترل نکنن
دلم میخواد بتونم لذت اندک لحظه حال رو با لذت عمیق تر دستاورد های آینده عوض کنم
به تاب آوری بیشتری نیاز دارم
با فرض اینکه نخوام از اراده م مایه بذارم چه اقدامی باید برای این دستاورد ها داشته باشم ؟
نمیخوام ظرف محدود اراده م رو خرج این موارد کنم چون در طی روز به اندازه کافی از اراده م مایه میذارم بیشتر از این کشش ندارم ممکنه وا بدم
الان من برای ترک نی نی سایت هنوز به عامل بیرونی وابسته م
هنوز جسارت اینو ندارم که رمز رو سیو کنم و این خودم باشم که نیام سایت
سیو نکردن رمز طولانی و هچل هشت خیلی بهم کمک کرد و یک ماهه که وارد کاربریم نشدم و کامنتی نذاشتم و قاعدتاً وقتی از من گرفته نشد ، همین هم عالیه
ولی تا کی باید خودمو به عوامل بیرونی گره بزنم ؟
من به خود کنترلی بیشتری نیاز دارم