2777
2789

برای ترک عادت های منفی سخت کردن انجام اون عادت اولین اقدامه 

بخاطر همین رمز کاربریمو عوض کردم 

حدس بزن چی گذاشتم ؟ 

چشمامو بستم همینطوری زدم روی کیبورد ، بعد از روش نوشتم روی کاغذ و دکمه سیو پسورد رو هم نزدم 

این یعنی الان که از کاربریم بیام بیرون برای اینکه بتونم دوباره وارد بشم باید ده پونزده تا حرف غیر مرتبط رو از روی کاغذ بخونم و بنویسم کی می‌ره این همه راهو ؟ 

اینطوری مسیر سایت اومدن رو برای خودم سخت میکنم 

تاپیک قبلیم گفته بودم که اپلیکشن هایی که تمرکزم رو از کارم میگیرن رو با app block قفل میکنم 

برای همه اپ ها جواب میده و تونستم ترک کنم به جز مرورگر 

چون چند تا مرورگر دارم 

برای نی نی سایت از مرورگر گردو که تبلیغات رو حذف می‌کنه استفاده میکردم و باapp block اونو قفل میکردم 

دیدم نه برای اومدن به سایت حتی حاضرم از مرورگر هایی که تبلیغ ها رو نشون میدن هم استفاده کنم تا چک کنم ببینم نی نی سایت چه خبره 

خلاصه دارم مسیر های مختلفی رو امتحان میکنم برای مدیریت خودم ، به خودم امیدوارم شما هم به من امیدوار باشید 😁 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
موفق باشی عزیزدلم 🤗❤️❤️❤️

ماچ به کله ت 😘

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت رمز رو فراموش کردی بزن فراموشی رمز و رمز رو بازیابی کن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
منم خیلی نیاز دارم   منتهی من هی میام از طریق گوگل حتی نظرم ندم خواننده خاموشم  به نظرت ...

توی اپ بلاک خود لینک سایت رو هم میتونی قفل کنی 

یعنی از مرور گر میتونی استفاده کنی ولی وارد سایتی که مشخص کردی نمیتونی بشی بلاک می‌کنه صفحه مشکی میاد برات 

اپ بلاکو  دانلود کنم  گوگل پلی یا بازار؟

اره دانلود کن 

یادم نیست از کجا دانلود کردم توی نت سرچ کن app block حالا چه از بازار چه گوگل یه لینک پیدا میشه که بتونی دانلود کنی

خب یک هفته ست که پاکم 😁

البته توی این هفته هر دو روز یه بار میومدم سر میزدم در حد پنج دقیقه وقتی می‌دیدم نمیتونم کامنت بذارم دیگه میرفتم پی کارم 

از شانسم تاپیک ها هر وقت هم که میومدم جالب هم نبودن 

امروز اومدم تاپیک عروسی بی بچه مجبورم کرد برم رمز بزنم و وارد بشم 😐 کامنت هم گذاشتم 😐

کاش نمی‌ذاشتم

کامنت میذارم دیگه تا شب ذهنم مشغول میشه که الان یکی ریپلای کرده آنلاین شم برم ببینم چی گفته بخونم 😐 

ولی خب نمی‌خوام برای خودم سختش کنم و سطح اراده م رو تحقیر کنم ،  در همین حد هم خوبه 

این تاپیک رو سری بعد که دوباره به مرحله کامنت گذاری رسیدم آپدیت میکنم 

می‌خوام رکورد خودمو بزنم سختش نمیکنم 

هفت روز رو به ده روز هم برسونم خوبه 

یعنی کامنت گذاشتن توی سایت  بره تا دهم 

اقدامی که به نظرم مناسبه اینه که بدون وارد شدن به اکانت و خوندن تاپیک ها رو باید کمتر کنم یعنی همون پنج دقیقه رو هم کم کنم و تایمر بذارم روی دو دقیقه تا احتمال اینکه چشمم به تاپیک هایی که منو به حرف میاره کمتر بشه 

خاطره ی کوتاه کردن موهای خواهرتونو خوندم تو تاپیک ۶سال پیش هایلی چقدر خندیدم،الان دیدیم همچنان هستید ...

ممنونم ازت عزیزم ♥️ ان شاالله همیشه بخندی 

خب یک هفته ست که پاکم 😁 البته توی این هفته هر دو روز یه بار میومدم سر میزدم در حد پنج دقیقه وقتی م ...

خب ، فکر میکردم نتونم تا دهم تحمل کنم ولی دیدم ده روز که هیچی یک ماه شد و من توی نی نی سایت آنلاین نشدم 😁 

بدون ورود به کاربری میومدم سایت ولی هفته ای یه بار غیر منظم و تایم های بسیار کوتاه در حد یکی دو دقیقه 

به نظر میرسه این روش برای من جواب میده  

البته حواسم هست جایگزین های پرت و پلای دیگه ای براش به وجود نیارم 

این جایگزین داشت ایجاد میشد *گروه تلگرامی تشکیل شده از دوستای جدیدم  * 

شناساییش کردم و نذاشتم عادت منفی جدیدی شکل بگیره  

متوجه باگ اصلی خودم شدم 

مطالب نی نی سایت نیست که تایم منو میبلعه

این خودم هستم که وقتی کامنت میذارم از بازخوردی که دیگران میدن لذت میبرم و منو گرفتار می‌کنه که بمونم 

یه چیزی که منو هنوز وصل کرده به دنیای مجازی نیاز به ارتباطه 

وقتی انتخاب کردم که محل کارم توی خونه م باشه خود به خود دنیای ارتباطم رو کوچیک کردم 

این نیاز به ارتباط باید چطوری پاسخ داده بشه که بیمارگونه نشه ؟ 

به خود کنترلی بیشتری نیاز دارم ولی هنوز برام شفاف نیست چطوری و با چه اقدام مشخصی 

احتمالا سری بعد اگر اومدم نی نی سایت جواب این سوال ها رو پیدا کردم 

جمله *برم سر بزنم ببینم کسی ریپلای نکرده چیزی بگه * منو قلقلک داد که برم کاغذو پیدا کنم و رمز بزنم 

و به همین سادگی دو ساعت وقتم رفت و به جای خوابیدن چرخ زدم توی نی نی سایت و این نظر رو نوشتم 

دلم میخواد به سطحی برسم که انضباط شخصی بهتری داشته باشم و عوامل بیرونی منو کنترل نکنن 

دلم میخواد بتونم لذت اندک لحظه حال رو با لذت عمیق تر دستاورد های آینده عوض کنم 

به تاب آوری بیشتری نیاز دارم 

با فرض اینکه نخوام از اراده م مایه بذارم چه اقدامی باید برای این دستاورد ها داشته باشم ؟ 

نمی‌خوام ظرف محدود اراده م رو خرج این موارد کنم چون در طی روز به اندازه کافی از اراده م مایه میذارم بیشتر از این کشش ندارم ممکنه وا بدم 

الان من برای ترک نی نی سایت هنوز به عامل بیرونی وابسته م 

هنوز جسارت اینو ندارم که رمز رو سیو کنم و این خودم باشم که نیام سایت 

سیو نکردن رمز طولانی و هچل هشت خیلی بهم کمک کرد و یک ماهه که وارد کاربریم نشدم و کامنتی نذاشتم و قاعدتاً وقتی از من گرفته نشد ، همین هم عالیه

ولی تا کی باید خودمو به عوامل بیرونی گره بزنم ؟ 

من به خود کنترلی بیشتری نیاز دارم 

امروز روزه م و حس و حال کار نداشتم گفتم بیام سایت ، بعد از ده روز از آخرین کامنتی که اینجا گذاشته بودم اومدم نی نی سایت و توی یه تایپیکی کامنت هم گذاشتم 

متوجه شدم اون مسأله که دیگران چه جوابی دادن هم انگار درجه اهمیت خودشو برام از دست داده 

خوبه این دور شدن کمک کرده بهم و انگار دارم در مورد این مسأله به خود کنترلی میرسم ولی هنوز نمی‌خوام پسوردم رو سیو کنم و فکر نکنم حالا حالا ها این کار رو بکنم