2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم ،دارم از غصه میمیرم

337 بازدید | 34 پست

موهای دخترم شپش زده بود،کلاس میره از اونجا گرفته بود،ب موهای منم منتقل شده بود، هرچی شامپو و اینا زدیم اثر نداشت ک نداشت.هی کم میشد دوباره زیاد میشد.

یکی گف حنا بذاری فوری از بین میبرع.

موهای خودمو دخترم خرمایی خوش رنگ بود، مجبور شدم اوردم حنا گذاشتم، گفتن رو موهای تیره خیلی خودشو نشون نمیده

کوتاه کن که پاک کردن موی شپش گرفته دردسر زیاد داره 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر یه محلول شپش میگرفتی با یبار استفاده همه نابود میشد فامیل ما رو سرش جا نبود ولی خوب شد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

اسپند بجوشون و بزن 

سرکه و روغن زیتونم بزن ، دو ساعت رو سرت نگه دار بعد بشور 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
بچه ها دارم میمیرم😭😭😭 موهای خودم هیچی حالا، موهای دخترمو چیکار کنم. رو به قرمزی میزنه😭😭😭😭😭 ...

نمیدونستی حنا رنگ داره ؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
موهای دخترمو کوتاه کردم.فایده زیادی نداشت

موهای خودتم کوتاه کن 

محلول ضد شپش بگیر واسه پتو ها کلا هر چی

یه هفته فشرده وقت بزار روش پاک میشه

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝