2777
2789
عنوان

درآمدزایی درخانه توروخدا بیاید

127 بازدید | 4 پست

میشه از کسایی که تو خونه درآمدزایی میکنن بیان و بگن چطوری؟ منم میخوام به درآمد برسم ولی نمیدونم چجوری 

بغیر از این ‌‌شرکتای هرمی و مشاور پوست و مو.. 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من رب و لواشک درست میکنه یه سری چیزها هم میخره درکنار هم میفروشه کلا شغل اصلیش همینه از شوهرش هم پول نمیگیره اونجوری یعنی از لحاظ مالی میشه گفت مستقله البته خب دستفروشه ولی شما میتونی مجازی بفروشی ترشی و... هم مبتونی درست کنی بفروشی

البته از مراحل کار فیلم بگیر که از بهداشتی بودن و تمیزی مشتری تا حدی خیالش راحت بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم