2777
2789
میشه بگید چیه لطفا و چه کارایی داره؟ رنگ هاش با هم جه فرقی داره؟

رنگ هاش سلیقه ایه هر کدوم خواستی انتخاب میکنی 

همه خدماتش نتیه مراجعه حضوری نداره کلا این خیلی خوبه 

وام هم تو خدماتش نوشته بود 

😊
من میخوام بدم دخترم برا مدرسه ببره از بوفه خرید میکنه پول نده خودم واسش پول بریزم  

عه خب چرا براش سفارش بده بیارن...برای بچه ها هم هست..منم برای دخترم گفتم آورد کلی ذووووق کرد...بعدم میتونی توی گوشی خودت نصبش کنی همه چیزش دست خودت باشه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معتبر هست ؟؟ به چه اعتباری پول توش می‌ریزید ؟

زیر نظر بانک سامان..کلا افتتاح حساب و اینا اینترنتی هستش..بعده چند روزم کارت میاد رم خونتون....اعتبارشم زیاااااده من چندساله دارم

زیر نظر بانک سامان..کلا افتتاح حساب و اینا اینترنتی هستش..بعده چند روزم کارت میاد رم خونتون....اعتبا ...

خب مثلا من الان می‌خوام افتتاح کنم باید چیکار کنم ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
به اسم بچه میشه؟  اخه گفتم شاید باید بالای ۱۸ سال باشه

نه میشه طرح داده برای بچه های زیر ۱۸ ..سرچ کن بلو جونیور....میاد برات..سفارش بده براش بیاد ذوق کنه...همه چیزش توی گوشی خودت نصب میشه..اگر گوشی داره دخترت روی گوشی اونم نصب کن...خیلی جالب مدیریت میکنی

یکی از عزیزان من به خاطر دیابت استخوان پاش مشکل پیدا کرده و فردا عمل داره دکتر گفته شصت درصد باید پاش قطع شه....بچه کوچیک داره

لطفا براش صلوات بفرستید فردا دکتر نیازی به قطع نبینه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خب مثلا من الان می‌خوام افتتاح کنم باید چیکار کنم ؟؟؟

شما توی گوگل سرچ کن بلو بانک..اپلیکشین اون رو نصب کن..مراحل یک به یک برات میاد...اگر کد معرف رو بزنی ۳۰ هزارتومن هدیه به شما و به اون شخص میده