2777
2789
عنوان

بارداری۲دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پریود من کاملن منظمه

اخه معمولا اونایی که تنبلی دارن نا منظم هستن....پس چه علائمی داشتی فقط با سونو متوجه شدی؟؟ 

اضافه وزن داری؟ 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ماه اول اقدامی؟؟  منم شنیدم با قرص و آمپول ممکنه بشه ولی بعضیا هم میگن دارو‌ها قطعی نیست و ...

نه چند ماهه اقدامم ولی این ماه اگه پریود بشم دارو نوشته برام دکتر

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
اخه معمولا اونایی که تنبلی دارن نا منظم هستن....پس چه علائمی داشتی فقط با سونو متوجه شدی؟؟  اض ...

سونو و ازمایش قبل بارداری دادم اونجا متوجه شدم ک تنبلی دارم

نه چند ماهه اقدامم ولی این ماه اگه پریود بشم دارو نوشته برام دکتر

منم ۵ ماه  اقدام کردم ولی پریود شدم ، الان ماه ششم اقدامم هفته دیگه میرم دکتر تخمک گذاریمه 

من فکر نمیکردم انقدر سخت باشه باردار شدن همه میگفتن ممکنه تا یک سال طول بکشه ولی من باور نمیکردم خیال میکردم هر وقت اقدام کنم میگیره..کاش زودتر اقدام کرده بودم 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم ۵ ماه  اقدام کردم ولی پریود شدم ، الان ماه ششم اقدامم هفته دیگه میرم دکتر تخمک گذاریمه  ...

من امروز عقب انداختم نمیدونم تست بزنم یا ن🥺

من امروز عقب انداختم نمیدونم تست بزنم یا ن🥺

بزن خبرش رو بده ان شاالله مثبت میشه 

زدی خبرم کن

زدم منفی بود نمیدونم  زود زدم یا ن

دو روز دیگه اگه پریود نشدی تکرار کن