2777
2789
عنوان

ازدواج

231 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۸ سالمه (یعنی تا ۵ ماه دیگه ۱۹ سالم میشه)با یه پسری آشنا شدم توی راه دانشگاه بعد ایشون ۲۳ سالشه و خب دانشجوی کارشناسی ارشد هست و کارم می‌کنه درآمدش متوسط هست و برای شروع زندگی خوبه فقط خونه نداره یعنی خونه اش در حال ساخت هست و تا چند ماه دیگه به گفته ی خودش تموم میشه‌. همه چیزش خوبه اون تک فرزند هست و من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم.آدم آروم و مهربونی به نظر میاد باشه فقط تنها مشکلی که هست اینه که این آقا میخوان آشنایی دو ماه باهم داشته باشیم و بعد اگه اکی بود شرایطمون برای ازدواج اقدام کنند.

کسی هست که سابقه ی دوستی و آشنایی قبل از ازدواج داشته باشه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ گفته مشکلی نداره که مامانم در جریان باشه ولی من گفتم نه آخه مامانم می‌دونم مخالفت می‌کنه. واقعا دوراهی خیلی بزرگیه لطفاً کمکم کنید 😭😭😭

خودم سابقه دوستی داشتم و یه ویژگی مشترک که بینمون هست اینه که هردومون توی رابطه شکست خوردیم اون بعد از یکسال که با طرف بوده و من بعد از ۲ماه. 

آدم صادقی هست و کل دوستیش و دلیل بهم خوردن دوستیش با اون دختر رو بهم گفته و منم همه چیز را بهش گفتم و یجور خاصی هست اصلاً مثل اون آدم قبلی زندگیم نیست. خیلی بامحبت و با درک تر هست.

تعداد رای : 8
نظرسنجی
آره یه مدت کوتاه با هم باشید
3
37%
نه دیگه ادامه نده
1
12%
ادامه‌ بده ولی به مامانتم جریانو بگو
4
50%
به نظرم باید بیاد خواستگاری
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده سال ا تو بزرگترم جرات نمیکنم ازدواج کنم تو با این سن اونم با ۲ماه اشنایی با پسری ک ا تو خیابون پیداش کردی میخوای ازدواج کنی؟! نکننننن این کارووووو..... زیر ۲۵ ازدواج اشتباهه

اگه تا دوسال دیگه هم صبر کنه چی؟

یعنی فقط مشکل کم سن بودن منه؟

خیلی ها را من دیدم که توی سن کم ازدواج کردند الان از زندگیشون هم راضی هستند.

برای مثال دوست خودم که همسنم هم هست ۱۴ سالگی ازدواج کرد الان از زندگیش راضی هست

اگه تا دوسال دیگه هم صبر کنه چی؟ یعنی فقط مشکل کم سن بودن منه؟ خیلی ها را من دیدم که توی سن کم ازد ...

منم ۱۶ ازدواج کردم  و میگم که اگ الان که ۲۷ هستم ازدواج میکردم با کسی دیگ انقد خوشبخت نبودم . ازدواج زود ب معنای ازدواج بد نیست . هر زمانی ادم میتونه انتخاب داشته باشه

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍
منم ۱۶ ازدواج کردم  و میگم که اگ الان که ۲۷ هستم ازدواج میکردم با کسی دیگ انقد خوشبخت نبودم . ا ...

خب چجوری مطمئن باشم که انتخابم درسته؟

میشه شما که تجربه ازدواج توی سن کم را داشتید راهنماییم کنید من خواهرم هم ازدواج کرده ولی آخه راحت نیستم که ازش بپرسم و خب درستم جوابمو نمیده.

ممنون میشم اگه که کمکم کنید

اتتخاب درست

دیشب بهش پیام دادم گفتم فردا نمیام دانشگاه ها غیر حضوری شده منم فردا مجازی کلاس دارم.سین زده ولی جواب نداده بعد صبح دیدم توی اینستا پست گذاشته ولی یه پیام به من نداده یعنی ناراحت شده به نظرتون؟من که چیز بدی نگفتم بهش

دیشب بهش پیام دادم گفتم فردا نمیام دانشگاه ها غیر حضوری شده منم فردا مجازی کلاس دارم.سین زده ولی جوا ...

یه سر به پیج kindman1توی همین نی نی سایت بزن یه سری تایپیکهاش خوبه راجع به آشنایی قبل ازدواج

خب چجوری مطمئن باشم که انتخابم درسته؟ میشه شما که تجربه ازدواج توی سن کم را داشتید راهنماییم کنید م ...

خیلی پسر  خوبی بود. ساده سالم  با ادب بود . خیلی خوش قیافه بود . فقط مشکلش این بود دانشجو بود بیکار . که بابام میگفت نه بی پوله ولی انقد عاشقش بودم ازدواج کردیم که خدا رو شکر رفت سرکار دولتی . دو طبقه خونه ساختیم ماشین گرفتیم . از همسن هامون خیلییی جلوتریم

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍
اگه مدت آشنایی بیشتر بشه و مادرامون هم در جریان باشند چی؟

اره بهتره ... رل بمونین با اطلاع خانواده ها همو بشناسین ۲۵ ک شدین شرایطتتون ک روال شد برین زیر یه سقف . والا تو ازدواج جز مسئولیت هیچی نیس شیرینیش همون دوران دوستیه .