سلام من ۱۸ سالمه (یعنی تا ۵ ماه دیگه ۱۹ سالم میشه)با یه پسری آشنا شدم توی راه دانشگاه بعد ایشون ۲۳ سالشه و خب دانشجوی کارشناسی ارشد هست و کارم میکنه درآمدش متوسط هست و برای شروع زندگی خوبه فقط خونه نداره یعنی خونه اش در حال ساخت هست و تا چند ماه دیگه به گفته ی خودش تموم میشه. همه چیزش خوبه اون تک فرزند هست و من یه خواهر بزرگتر از خودم دارم.آدم آروم و مهربونی به نظر میاد باشه فقط تنها مشکلی که هست اینه که این آقا میخوان آشنایی دو ماه باهم داشته باشیم و بعد اگه اکی بود شرایطمون برای ازدواج اقدام کنند.
کسی هست که سابقه ی دوستی و آشنایی قبل از ازدواج داشته باشه؟ به نظرتون چیکار کنم؟ گفته مشکلی نداره که مامانم در جریان باشه ولی من گفتم نه آخه مامانم میدونم مخالفت میکنه. واقعا دوراهی خیلی بزرگیه لطفاً کمکم کنید 😭😭😭
خودم سابقه دوستی داشتم و یه ویژگی مشترک که بینمون هست اینه که هردومون توی رابطه شکست خوردیم اون بعد از یکسال که با طرف بوده و من بعد از ۲ماه.
آدم صادقی هست و کل دوستیش و دلیل بهم خوردن دوستیش با اون دختر رو بهم گفته و منم همه چیز را بهش گفتم و یجور خاصی هست اصلاً مثل اون آدم قبلی زندگیم نیست. خیلی بامحبت و با درک تر هست.