2777
2789

ساندویچ مرغ

خوراک مرغ

فسنجون 

زرشک پلو 

مرغ و سیب زمینی سرخ کرده و برنج

مرغ سوخاری

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پس فردا می‌خوام مرغ رو مزه دار کنم بعد یکم کره بزنم بذارم داخل ماهیتابه دوطرفه بپزه و سرخ بشه 

یکم سیب زمینی و گوجه هم  سرخ میکنم 

شاید همینا رو هم گذاشتم داخل همون ماهیتابه اگر جا شد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ساندویچ مرغ

مرغ شکم پر

یا هم جوجه زعفرانی تابه ای ولی بایذ از شب قبل بخوابونی تو مواد

زرشک پلو

ته چین مرغ

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

مرغ زعفرانی با سبزی (تره و گشنیز سرخ شده )و پیاز داغ فراوان و رب انار 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چجوريه خورش بادمجون

پیاز داغ کن مرغ تفت بده رب گوجه و یه دونه گوجه رنده شده و  ادویه بزن تفت بده آب جوش بریز بزار بپزه بادمجون سرخ کن مرغ که پخت بیست دقیقه یا نیم ساعت آخر بادمجون سرخ شده و  آبغوره بریز بزار جا بیفته فقط مواظب باش بادمجون له نشه تو خورشت ، با کته و سبزی خوردن و یا سالاد کاهو و دوغ ای میچسبه نوش جان 😋

دستور کاملتر بخوای تو گوگل سرچ کن عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰