2777
2789

خودم تازه اکستنشن مژه یاد گرفتم 

چند تا سالن رفتم برنداشتن‌ خودشون‌ داشتن😞😞

خانوادمم‌ هی میگن رفتی یاد گرفتی کار نکردی

از اینور نامزدم‌ خیانت کرده با زن بیوه..  دارم جدا میشم 

فقط ۱۷ سالمه .‌خودم میدونم بیرون کار کردن واسم سخته

ولی مجبوووورم‌ تا حرف نشنوم 

منت ی پول یا چیزی می‌خرن هزااااار‌ بار میکوبن‌ سرم😭

.

خیلی شرایط سختی دارم از لحاظ روحی و احساسی بدجور شکستم از اینورم‌ خانوادم از الان میگن ما نمیتونیم خرجتو بدیم . ایناااا‌ حق من نبود💔🥲

اطلاعات‌ عمومیمم‌ پایینه‌ .

خانما لطفا بهم بگین باید چیکار کنم چطوری کار مطمئن‌ و بدون خطر پیدا کنم که واسم خوب باشه؟

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

فقط بگین چطوریییی‌ چیکاااار کنم که بتونم از پس خرج خودم بر بیام .

چطوری خودمو دوباره بسازم و بلند شم🫂😞🥲

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ی توصیه خواهرانه بهت بکنم ، هی نگو سنم کمه و من نمیتونم و سختمه ....برای خودت و جوونیت هدف بذار و همه تلاشت را بکن ...خدابزرگه و کمکت میکنه ...دست از افکار منفی بردار، تو بزرگ شدی دیگه پس پیش به سوی قوی شدن و پیشرفت و زندگی جدید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منشی دکتر  فروشندگی جای مطمئن

دیپلم ندارم که

ناراحت نباش توکل به خدا کن الهی که هر چی خیر پیش بیاد❤️

🫂😞❤️‍🩹

شما وقت ازدواجت نبود 

ازدواج سنتی 

اینطوری بدبخت و آواره کردن

فقط ی توصیه خواهرانه بهت بکنم ، هی نگو سنم کمه و من نمیتونم و سختمه ....برای خودت و جوونیت هدف بذار ...

خیلیییی سخته آخه. 

هیج پشتوانه ای ندارم از هییییچ‌ لحاظ