من پسرم کلاس دوم هست مدرسه دولتی خودم شاغل با شغل سخت البته و ساعت ۴ هر روز میام تا ۴ ونیم پنج ناهار واستراحت چون واقعا خیلی خسته میشم، به زور هول هولکی غذایی بپزم ظرفی بشورم و اینا در این بین هر روز از ساعت ۵ عصر تا ۹ شب یا ۱۰ شب دارم با بچه سر وکله میزنم درس یادش میدم میخوام بدونم کیا مثل من هستید؟ آیا لچه هاتون خودشون درس میخونن؟ بچه من درسها را سر کلاس یاد نمیگیره خصوصا ریاضی و اینجوری به هیچ کاری حتی یک تلفن ساده که به مادرم بزنم نمی رسم لطفا بگید چکار کنم پسرم وابستگی اش کم بشه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این مدل مدرسه ها ثبت نامش کن که معمولا یه تایمی همون مدرسه اس ناهار تو مدرسه میخوردن بعدش به کمک معلم اموزشی تکالیفشون وحل می کنن وکلا کمکشون می کنن برا تکالیف ... موقع برگشت از سر کارتون برین دنبالش که تکالیفشم حل کرده
اینم یادم رفت بگم نمیرسم برم پیاده روی،خرید، دیدن اقوام ک خلاصه هیچ کاری اگر کسی سر زده بیاد خونم اصلا اونجور که قبلا تمیز بود نیست و آخر هفته ها یک نظافت می کنم ولی آخر هفته هم من تا پنج شنبه سر کار هستم معلمم یک خط در میون آخر هفته از درس ریاضی فارسی آزمون میگیره شنبه ها همیشه املا مهم دارن و آخر هفته هم همش باید باهاش درس کار کنم و خسته شدم پس کی تفریح کنم به خودم برسم ؟
نمی دونم فک نکنم اسمشون غیر انتفاقی باشه .. ولی میدونم با هزینه اس این مدل مدرسه ها ... ولی برا خانوم های شاغل خیلی خوبه چون وقتی بیان خونه از نظر بچشون خیالشون راحته