2777
2789
عنوان

اصفهانیا میشه بیاین

87 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

عاقا من برا اولین بار توعمرم میخوام با ی پسری برم بیرون

۲۰ سالمه

ر...ل نیستیم و نمیزنیم...فقط ب عنوان دوتا ادم عادی میخوایم یکی دوساعت باهم باشیم

۲ ماهه تو تلگرام باهم اشنا شدیم و چنبار گف بیا ببینمت ک موقعیتم جور نشد...قرار باهاش گذاشتم تو چهارباغ عباسی چون پدرم اجازه نمیده بهم زیاد بیرون برم واسه همین یجای سر راستو انتخاب کردم ک با مترو راحت برم و پول اسنپ نخوام بدم و دیرم نرسم

ولی میترسم گشت اونجا بهمون گیر بده...

ممکنه همچین چیزی؟اگ گشت بگیرتمون بدبخت میشم مامان بابام منو میکشن...

تیپم معمولیه یعنی خیلی از این نظر نگرانی ندارم بیشتر نگرانم گشت بهمون گیر بده ک چ صنمی دارید باهم...

تورو خدا بگید ممکنه همچین چیزی؟

و اگ مشکلی پیش اومد چیکار کنم ک بدون درگیر شدن خانواده بتونم سر و ته قضیه رو هم بیارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من یه کافیشاپ انتخاب کنید برید اونجا بشینید یکم حرف بزنید از همونجام حداحافظی کنید تو که انقدر ...

کاعیشاپ خوب تو چارباغ سراغ داری شما؟من هرسری رفتم فقط تو خود چارباغ گشتم اصن کافیشاپاشو نمیشناسم

کاعیشاپ خوب تو چارباغ سراغ داری شما؟من هرسری رفتم فقط تو خود چارباغ گشتم اصن کافیشاپاشو نمیشناسم

نه والا من نرفتم اونجا خوده پسره رو بگو خب.یا اینکه بگو تو برو پیدا کن آدرس بده من بیام یا برعکس