2777
2789

شما هر علائمی بگی دارم با گلودرد شروع شد جوری که نمیتونستم آب دهنم و قورت بدم ، بدن درد و سر درد شدید و تب لرز 🥲 رفتم دکتر فقط مسکن داد  

دوره اش چقدره ؟ خسته شدم دیگه از کار و زندگی افتادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب ریزش بینی نداری.؟؟؟من بدن درد خیلبیییییییی شدید یه قسمت سرم دردمیکنه اشتهام زیر صفرررر تهوع وچنبا ...

نه اصلا ، سرفه اینام ندارم 

فقط گلوم جوریه وقتی آب دهنم و قورت میدم انگار تیغ میزنن بهش🥲 دکترم آنتی بیوتیک نداد میترسم بیشتر شه

منم با خارش گلو شرو شد،یعنی سرایتش از کرونا بیشتر بود

اینقد مردم رو از کرونا ترسوندن،مردم همه از ترس مردن بخدا

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
منم با خارش گلو شرو شد،یعنی سرایتش از کرونا بیشتر بود اینقد مردم رو از کرونا ترسوندن،مردم همه از تر ...

من کرونام گرفته بودم دو سال پیش اما بخدا این خیلییی بدتره ، مردم و زنده شدم

من کرونام گرفته بودم دو سال پیش اما بخدا این خیلییی بدتره ، مردم و زنده شدم

ما خانوادگی گرفتیم.یه ماه پیش

کرونا هم همون سرماخوردگی بود،چقد بزرگش کردن.

مایعات گرم زیاد بخور

این پودر روتارین هم چهارتخم هس دم کن با آب جوش،ولرم که شد جرعه جرعه بخور گلوت نرم بشه

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک