2777
2789
عنوان

من همونیم ک دیشب شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 94 پست

این دفعه زد توهم با هرچی جلو دستته بزنش  دستشون بشکنه الهیی،،،،من شوهرم دست بزن نیست اخلاق خودمم نمیگم خوبه تعریفی نیست برا شوهرم ولی تو دعوااااا نباید کم بیاری یا بزن یا صداتو ببر بالا محل سگم نده،،،من شوهرتو نمیشناسم شایدم خیلی خصوصیات خوبی داشته باشه ولی همین که دست بزن داره بره ب درک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دفعه زد توهم با هرچی جلو دستته بزنش  دستشون بشکنه الهیی،،،،من شوهرم دست بزن نیست اخلاق خودم ...

هرچی بیشتر تو دعوا مقاومت ب خرج بدم بیشتر میزنه یکی اگه جلوش واستم قطعا منو میکشه

هی بگو هزارتا خوبی داره ولی دست بزن داشتنش همه خوبی هاشو خراب میکنه

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
وای خدایا باز شروع کرد ب سوت زدن این چرا خفه نمیشهه اوووف

ولش کن دلش داره میترکه ، پشیمونه ولی غرورش نمیذاره درست تصمیم بگیره

بزار اینقد سوت بزنه تا دهنش خشک بشه.

برو تو اتاق دروببند

هرچی بیشتر تو دعوا مقاومت ب خرج بدم بیشتر میزنه یکی اگه جلوش واستم قطعا منو میکشه هی بگو هزارتا خوب ...

خب از اول اینجوری بود؟ کسیو نداری یا باهاش حرف بزنه یا تو گوشش بزنه؟ البته اگه تاثیر کنه

غذا ندید بهش حالش جا بیاد

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
قهرم موندی جاتو جدا نکن اصلا

تا الان هر وقت قهر میکردم ن جامو جدا میکردم ن میذاشتم قهر طولانی شه ولی دیگه خسته شدم وقتی خودش بعد اینکه منو میزنه میگه از اتاق برو بیرون پیشم نباش چرا باید جامو جدا نکنم

خودش نمیخواد پیشش باشم چ اصراریه ب اینکه کنارش بخوابم

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.