2777
2789
عنوان

کنکوری ها

111 بازدید | 7 پست

امروز من وقتم آزاد بود اومدم سایت دیدم خیلی از کنکوری ها تاپیک میزنن ک توان مالی ندارن و نیاز به مشاور دارن

من بچه های تجربی رو میتونم ده روز ساپورت کنم و راهنمایی کنن و بهتون برنامه بدم  رایگان ک چطور بخونین ک دیگ بعدش خودتون برنامه ریزی کنید و نیازی به هزینه کردن و مشاور گرفتن نداتشه باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

یه سوال داشتم درمورد ترمیم

من دیپلمم رو سال ۹۷ گرفتم یعنی نظام قدیم بودم و اون موقع اصلا یازدهم و دوازدهم نداشتیم بلکه اول و دوم و سوم و پیش دانشگاهی بودیم 

و هیچوقت هم ترمیم نکردم

میخوام امسال امتحانات یازدهم رو نهایی شرکت کنم و معدل بگیرم و سال بعد هم دوازدهم رو و هم زمان کنکور هم بدم

نمیتونم امسال کنکور شرکت کنم چون سر کار میرم و وقت ندارم که خودم رو برسونم به کنکور امسال

میتونم امسال یازدهم رو معدل بگیرم و سال بعد دوازدهم رو؟

یا محدودیتی داره؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یه سوال داشتم درمورد ترمیم من دیپلمم رو سال ۹۷ گرفتم یعنی نظام قدیم بودم و اون موقع اصلا یازدهم و د ...

هنوز اصلا هیچکی راجب یازدهم نمیدونه

فقط راجب دوازدهم میدونم ک فارغ التحصیلا میتونن خرداد ترمیم بزنن بنظرم برو آموزش پرورش منطقه تون بپرس بهتر میتونن راهنماییت کنن