2777
2789

امروز ۱ کلاس داشتیم من دانشگاه نرفتم صبح  به دوستم هم پیام دادم هم  ظهر زنگ زده بودم دوباره بهش گفتم که لطفا از جزوه که نوشته یه عکس بفرسته با حالت اکراه گفت باشه بعدشم نفرستاد 

درحالی که بار ها خودش از من خواسته بود 

خیلی ناراحت شدم خیلی دلم شکست 

همیشه صبحا با من میاد دانشگاه بعدظهرام اکثرا دوباره با من برمیگرده ولی یک بار نشده من ماشین نداشتنی تعارف کنه بیا باهم بریم 

چیکار کنم دوستان چه رفتاری داشته باشم؟ 

مبدونم شاید نتونی ولی مثل خودش

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم روم نمیشه نه بگم 

دقیقا منم همینطورم

قشنگ متولد شدم تا بقیه بهم زور بگن😑

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چیکار کردی یهویی تغییر رفتار که نمیشه داد لطفا راهنماییمم کن

من یهویی تغییر دادم همه عادت کردن اگه از کسی خوشم نیاد رفتارمو تغییر میدم حالا اوایل جوابشو سرد یده بعد کمکم سین کن جواب نده دیر ج بدع بعد اصلا ج نده اگه گفت چرا ج ندادی بگو کار داشتم بعدش جزوه خاست بگو خودم لازم دارم برات عکس میفرستم بعد نفرست 🗿 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
باید رو خودت کار کنی وظیفه تو نیست رسوندن و بردن شدی کسی که باید براش کار انجام بده عذاب وجدان می گ ...

دقیقا نه فقط این مورد کلا نه گفتن یکی از بزرگ ترین چالشامه همیشه سر این موضوع اذیت شدم و میشم