2777
2789

کنایه هاشون رو تحمل میکنم 10ساله ازدواج کردم تو این ده سال ارزوی اینکه فقط یک ماه با شوهرم باشم به دلم موند از اول هیچی نداشت باقسط و قرض منو برد خونش خلاصش کنم چن بار برشکست کرد کنارش بودم راه دور بودم 3سالی هست اومدم شهر  خودم اوایل همه چی خوب بود ولی خب دوسش داشتم چون بهم قبلش خیانت کرده بود خودم رفتم پیشش کار کردم البته نه همیشه ولی نمیزاشتم کارگر خانوم بگیره خلاصه امکانات فراهم شد از شریکش جدا شد قرار شد باهم کار کنیم یهویی خانوادش پاشدن از روستا اومدن شهر  زندگیم دگرگون شد از قبلم سخت تر شده مادر وپدرش خیلی لوسش میکنن من میرم کمکش میکنم ولی به چشمش نمیام دیگ نمیتونم دارم رو کارم برنامه ریزی میکنم مستقل شم یک وام بگیرم جداشم (همین عید پدرش اومد خونمون و گفت باید از خونه پسرم بری بدرد نمیخوری )تصمیمم برای جدایی قطعیه فقط بگین من چجوری 6ماهه دیگ اینا رو تحمل کنم من عروس بدی نیستم ولی دیگ مادرپدرش جای منو و بچمو گرفتن  من هر روز میبینمشون کلی حرف و قلمبه هاشون میشنوم رد میکنم نگین جوابشونو بده شوهرم کنارم نیست اگربا مادر پدرش بدباشم خیلی اذیتم میکنه 

عزیزم ضعیفی.تا کی منتظر میخوای باشی.مستقل شو.بخدا به حرفم میرسی.فقط به خودت و علایقت فکر کن.جای خالی محبت شوهرت رو برای بچت پر کن.

مگه چندبار زندگی میکنی....هنر یاد بگیر از یوتوب. از اینترنت.پادکست گوش بده.

الکی هم شده از خونه برو بیرون و قدم بزن.خودتو بساز.

شاید حرفام برات دور باشه ولی هر چی هست خودت باید قدم برداری.

دعای عاشورا رو هر روز بخون با دعای علقه. 

دعای علقمه افراد اذیت کننده رو ازت دور میکنه.

خدایا شکرت...
عزیزم ضعیفی.تا کی منتظر میخوای باشی.مستقل شو.بخدا به حرفم میرسی.فقط به خودت و علایقت فکر کن.جای خالی ...

عزیزم متنو قشنگ خوندی دارم وضعیتمو از نظر مالی اوکی میکنم بتونم بزنم بیرون وگرنه نمیشه خانوادم حمایتم نمیکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ضعیفی.تا کی منتظر میخوای باشی.مستقل شو.بخدا به حرفم میرسی.فقط به خودت و علایقت فکر کن.جای خالی ...

من 6 ماه دیگ باید بمونم نیاز دارم به خرجی دادن شوهرم وامم اوکی بشه شغلم اوکی بشه یک لحظه نمیمونم

اهمیت به حرف کسی نده.آدما وقتی وقتی خیلی درد میکشن به جدایی فکر میکنن.البته که جدایی خوبه .ولی وقتی پای بچه درمیان هست .باید به چشم سرمایه گذاری نگاه کنی .اگه با جدایی کودک آسیب میبینه.....تاب آوری رو انتخاب کن.

و قطعا مشکلات برای تو آسان میشه انشاالله 

خدایا شکرت...
اهمیت به حرف کسی نده.آدما وقتی وقتی خیلی درد میکشن به جدایی فکر میکنن.البته که جدایی خوبه .ولی وقتی ...

بچه هامو بعد مدتی میارم پیش خودم ولی چطوری با مادرپدرش که روزی چندین بار میبینمشون و ازارم میدن بی خیال باشم 

بچه هامو بعد مدتی میارم پیش خودم ولی چطوری با مادرپدرش که روزی چندین بار میبینمشون و ازارم میدن بی خ ...

عزیزم تو که داری برنامه میریزی یه طوری برنامه بریز از اول با بچه هات بری اذیتشون نکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم متنو قشنگ خوندی دارم وضعیتمو از نظر مالی اوکی میکنم بتونم بزنم بیرون وگرنه نمیشه خانوادم حمایت ...

مردم میبینن شوهره زن اورده سر خونه، خونه رو ول نمیکنه بره

بعد شما برای مادر پدرش میخای جا خالی بدی بری؟

چرا پدر شوهرت اون حرفو بهت زد؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اونقد توان مالی ندارم که بخام اول راه بچه هامو ببرم

خداپشت و پناهت 

چند سالشونه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مردم میبینن شوهره زن اورده سر خونه، خونه رو ول نمیکنه بره بعد شما برای مادر پدرش میخای جا خالی بدی ...

کاش فقط پدر مادرش بود تا وقتی راه دور بودم رفیقاش و همکارای خانومش باز الان مادر پدرش کتکا و فحاشی ها و بددهنی ها اینک ب من و بچه هام اهمیت نمیده هم یک طرف هیچ زنی زندگیشو الکی ول نمیکنه ادامه دادنم با این ادم دیوونگی محضه

وقتی پر از مشغله باشی اهمیت نمیدی کی چی داره میگه.

فقط به خودت فکر کن.از الان فکر کن جدا شدی.همسرت رو نبین باهاش بحث نکن.البته حالت قهر هم نباش.بی تفاوت باش بهش.

دعای عاشورا و علقمه به شدت توصیه میشه.اثرات زیادی دیدم از دفع مزاحمان و افراد شر

خدایا شکرت...
من 6 ماه دیگ باید بمونم نیاز دارم به خرجی دادن شوهرم وامم اوکی بشه شغلم اوکی بشه یک لحظه نمیمونم

سخته مردای بیرون بدترن به هر حال نیاز داری به همدم بمون انشالله دری‌به تخته خورد و اونام برگشتن شهرشون

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
سخته مردای بیرون بدترن به هر حال نیاز داری به همدم بمون انشالله دری‌به تخته خورد و اونام برگشتن شهرش ...

من دنبال مردای بیرون نیستم من دنبال اینم ارامش داشته باشم میخام هیچکسی دورم نباشه خسته شدم از دستورات و مثل عروسکا بودن