2777
2789
عنوان

بیاید درباره بارداریه

75 بازدید | 6 پست

دوستان من ۲۰ روزه عقب انداختم شایدم بیشتر، چون تاریخ پریودی قبلیمو یادم نمیاد فقط میدونم آخرای شهریور بوده آخی پریودیم، جلوگیری هم داشتیم، دوبار هم بیبی چک گذاشتم یکی هفته پیش یکی سه روز پیش، تابحال هم نشده که اینقدر عقب بندازم، میشه حامله باشم یا نه؟ 

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش خون بده من ۱۲ روزه تاخیر دارم ، آزمایشم منفی بود☹️

یعنی میشه حامله باشه آدم؟ خودم بعید میدونم، آخه تابحال اینقدر عقب نیفتاده بود، چرا مثلا ۸ روز هم شده بود ولی الان ۲۰ روزه

یعنی میشه حامله باشه آدم؟ خودم بعید میدونم، آخه تابحال اینقدر عقب نیفتاده بود، چرا مثلا ۸ روز هم شده ...

بچه میخای؟

تو اقدام بودی؟

علائم خاصی نداری؟

خدایا خودت فرشته ایی ک بهت دادی رو حفظ کن🩷
بچه میخای؟ تو اقدام بودی؟ علائم خاصی نداری؟

والا میخوام ولی میخواستم سه ماه دیگه اقدام کنم تازه، تازه میخواستم برم زیر نظر دکتر ویتامینامو بخورم حداقل سه ماه قبل اقدام، علائم نه ندارم، سر پسرمم علائم نداشتم اصلا، کلا کم ویارم

والا میخوام ولی میخواستم سه ماه دیگه اقدام کنم تازه، تازه میخواستم برم زیر نظر دکتر ویتامینامو بخورم ...

پس همون آزمایش خون بده ک مطمن بشی

ان شاالله ک خیر برات پیش بیاد

خدایا خودت فرشته ایی ک بهت دادی رو حفظ کن🩷