2777
2789
عنوان

کسی بوده بخاطر بی ادبی شوهرش طلاق بگیره؟ بی ادبی های مختلف...

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 30 پست

متأسفانه نتیجه تربیت غلطه 

وقتی بچه فحش میده و میگن عیبی نداره بچس بابا 

سخت نگیرید آینده اش میشه همین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی دومی رو که ۹۸ درصد مردایه ایرانی دارن

ولی بخاطر اخری دهنشو سرویس کن 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

شوخر  من   عصبی بود ـو  گاهی تند میشد ـنزاشتم هقدخ تو دلم بمونه و یبار تلافی کردم پیش دوستش و چند نفر دیگه داد  زووم سرش ـ مثل سگ کم اورده بود

ـ

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب وقتی این همه اخلاقای بد داره چرا تحمل میکنی یا ببرش مشاوره یا تکلیفتو باهاش روشن کن شاید تو بخوای با این مرد ۵۰ سال زندگی کنی میخوای همونجوری اخلاقای گندشوتحمل کنی .ولی اونجور ادما سخت اخلاقشونو بتونن تغییر بدن چون عادت شده براشون متاسفانه😔

خب وقتی این همه اخلاقای بد داره چرا تحمل میکنی یا ببرش مشاوره یا تکلیفتو باهاش روشن کن شاید تو بخوای ...

باور کن اکثر مواقع منتظرم یکیمون بمیره

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
باور کن اکثر مواقع منتظرم یکیمون بمیره

مطمئن باش اون نمیمیره .دوراز جونت زبونم لال توهم بمیری اون یکی دیگه رو بدبخت میکنه .ولی اگه میتونی آدمش کن ببین نقطه ضعفاش چیه از. نقطه ضعفش استفاده کن یا چن بار خودتو بزن به بیخیالی هیچ عکس العملی نشون نده شاید از لج تو این کارارو میکنه میدونه تو ازاون حرکاتش بدت میاد

با آدمی ک احترام دیگران رو مراعات نمیکنه نمیشه زندگی کرد

خالی کردن باد معده با صدا،فحاشی ناموسی 

اصلا مگه میشه عاشق این مرد شد و باهاش زندگی کرد؟

شما با توجه به شرایطتون و یاسر جنبه های زندگی تون تصمیم بگیرید