2777
2789

من هرازگاهی نذر میکنم پول صدقه بدم جایی رو نمیشناسم معتبر باشه واقعا به کسی که احتیاج داره برسه 

به خصوص خیلی دوس دارم به بچه ها کمک کنم ولی نمیدونم کجا بدم معتبره واقعا دست نیازمند میرسه نه واسطه هایی که هیچ احتیاجی ندارن

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه های کار ک سر چهار راه هست

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های کار ک سر چهار راه هست

به پستم نخوردن. درضمن اونام فک کنم برا یه کله گنده کار میکنن که پولاشونو میگیره چندرغاز بهشون میده

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بزن گوگل اکرام ایتام

ی سایت هست عضو میشی

میتوتی هر شهری ک دلت خواست هر بچه ای دختر یا مسر در هر سنی در هر شرایطی ک بخوای انتخاب کتی هر مبلغی ک خواستی براش مثل خرید اینترنتی پول واریز کنی حتی پنج هزار تومن

قطعا نیازمند هست اونا و تایید شده اند

اگ دورو برتون یتیم هس به اون کمک کن با دس خودت بده مطمعن شو بدست نیازمند برسه

نیس دوروبرم همچین کسی 

وگرنه چی از این بهتر مستقیم بشناسی بدی خودش