2777
2789
عنوان

مرگ کل خانواده

967 بازدید | 30 پست

سلام دوستان خوبین..خواهر شوهرم با دو تا بچه هاش تصادف کردن فوت شدن یکیشون ۳ سالش بود یکیشونم ده ماهه ..خودشم ۲۷ سالش بود ..الان حدود ۱۰۰ روز شده ولی حال روحی خانواده همسرم خوب نمیشه شما بودین چیکار میکردین برای بهتر شدن حال روحی همسر؟

والا حق هم دارن خیلی سخته

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد وحشتناک خدا رحمتشون کنه

هیچکاری نمیتونی بکنی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

چقد سخت

خدا بیامرزه

باید از مشاور کمک بگیرن 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یهش بگو درکش میکنی و شرایط‌ سختی داره و حق داره افسرده بشه   خق داره ناراحت باشه و نیاز ب  زمان داره تا حالش بهتر شه 

لطفا بهش نگو که عمر دست خدا بوده  و هر چی قسمت باشه و  کاسه عمرشون سر اومده   اصلا اینجوری  نگو 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بله ولی چجور میشه ارومشون کرد؟

نمیدونم باید سپرد به چرخ روزگار کم کم خودشون حالشون خوب میشه 

خدا رحمتشون کنه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

همسر خودت منظورته ؟ خوب ببین اولین قدم اینکه کاملا شرایط رو درک کنی اون الان عزاداره واتفاقای هم که افتاده بسیار سنگینه پس تا مدتی باید رفتارت باهاش کمی احساسی تر باشه 

البته مردها بسیار با ما خانم ها متفاوتند اونا برای بهتر شدن حال روحیشون به تنهایی بیشتری نیاز دارند البته نباید این تنهایی طولانی بشه 

غذایی که دوست داره درست کن .به ظاهراً برس .باهاش حرف بزن بگو من کنارتم تو همدردی با من حساب کن