2777
2789
عنوان

کسب درآمد از بازار طلای آنلاین

34019 بازدید | 52 پست

سلام دوستان 

داخل روبیکا و ایتا چن تا کانال هست که بازار طلای آنلاین رو آموزش میده و مدعی هست روزی ۵۰۰ تا یه تومن سود مس برید کسی تجربه ای از این بازار داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند از جمله بورس و فارکس ارز دیجیتال و طلای آب شده دارای نوسان زیادی هستند قبل ورود حتما باید آموزش تحلیل تکنیکال ببینید این بازار ها مناسب همه نیستن. دارای سود و ضرر هستند

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بعد از کجا آموزش ببینیم  خرید و فروش آنلاین طلا چجوری انجام بدیم میشه راهنمایی کنین

هم میتونید حضوری آموزش ببینید هم آنلاین بهترین منبع یوتیوب هست تحلیل تکنیکال یاد بگیرید میتونید در تمام بازار های مالی فعالیت کنید ولی سود و ضرر داره فقط سود نیست بازار های پر ریسک هستند

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای