2777
2789

شوهرم ۲ساله ورشکست شدع بیکاره مدام دنبال یه کارجدیده وما داریم توبی پولی له نیشیم بابچه هام خسته شدم همش صورتم وباسیلی سرخ کردم خدایا بسمه دیگه ۳ماهه اجاره ندادیم صاحبخونم وقتی فهمید شوهرم ورشکست شده خونرو نصف قیمت به ما داد اونم شوهرم نداده همش میگه فردا فردا فردا فردا ازاین کلمه فردا متنفرم متنفر خدا یا خودت بگو من چیکارکنم جواب بچه هام وچی بدم درمقابل خواسته هاشون خیلی سختع خیلی دندونای بچم خرابن دلم کبابه نمیتونم درست کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭به خدا اگه اینجا دردو دل نمیکردم امشب دق میکردم خواعش میکنم به این وقت اذان برام دعا کنید ممنونم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭چقدر ناراحت شدم.انشالله ب حق فاطمه زهرا مشکلاتت حل بشه گلم

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

کاملا درکت میکنم...انشاالله خدا خودش درهای رحمتش رو به روتون باز کنه..سختی هاتون تمام بشه و لباتون بخنده ...شوهرتم یه کار براش جور بشه..خدایا هیچ بنده ای رو محتاج بنده ی دیگه ای نکن،چشممون به دست کسی جز خودت نباشه..خدایا هیچ پدر و مادری روشرمنده ی اولادش نکن و هیچ مردی رو شرمنده ی زنش نکن..آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الهییییییی الهیییییی خدا مشکلتون رو حل کنه و به زودی صاحب خونه خودتون بشید خیلی سخته مستاجری منم مس ...

منم فقط آرزومه خونه بخریم.خدا خودش ب همه مستاجر ها کمک کنه.همش میگم با ی بچه کوچیک سال دیگه چجوری اسباب کشی میکنم از الان فکرش منو برداشته بخدا

خیلی سخته🥲

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
الهی آمین😭😭

از عمق وجودت غم تو بخدا بگو حتمن کمکت میکنه

منم برات دعا کردم.انشالله و از خدا میخوام دل بچه هات شاد بشه🌱🌱🌱

منم فقط آرزومه خونه بخریم.خدا خودش ب همه مستاجر ها کمک کنه.همش میگم با ی بچه کوچیک سال دیگه چجوری اس ...

خدا خودش حل کنه

دیگه خسته شدم از اسباب کشی همه وسایلام داغون شده بس که اسباب کشی کردیم

اجاره خونه هم بماند که هنوز سر سال نشده صاحبخونه ها زنگ میزنن اولتیماتوم میدن