2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی و ازدواج سه نفره!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 14598 بازدید | 147 پست
عالی بود، صادقانه گفتم  خداروشکر که همسرتونم مثل شما فهمیده و پخته هستن. چقدر خوبه دونفر چنین ...

ممنونم و شیرینی همراهی جانیار رو براتون میخوام 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنونم و شیرینی همراهی جانیار رو براتون میخوام 

من کمتر فرصت میکنم بیام سایت

اما هروقت بیام، سعی میکنم تاپیکهای شمارو بخونم.

آدرس کاربری شمارو shortcut کردم رو صفحه گوشیم.

ان شاءالله روز به روز افرادی مثل شما تکثیر و زیاد بشن که مایه خوشحالیه.

افرادی منطقی و پر از انرژی مثبت.

زندگیتون سراسر خوشبختی و سرور خانم محترم🌹🙏

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمتر فرصت میکنم بیام سایت اما هروقت بیام، سعی میکنم تاپیکهای شمارو بخونم. آدرس کاربری شمارو sho ...

من شرمنده محبت شما شدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من شرمنده محبت شما شدم

اینطور نگین.

موفق باشین

یا حق👋

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

سلام ترنج جان ممنون بابت همه مهربونی های بی دریغت دلت شاد باشه❤

میشه بهم یچیزی بگی اروم بشم؟ برادرم فوت شده و حال روحیم خرابه ولی همچنان بخاطر همسرم و دختر همسرم سعی میکنم ارامش خودمو حفظ کنم اما نابود شده روحیه م

سلام ترنج جان ممنون بابت همه مهربونی های بی دریغت دلت شاد باشه❤ میشه بهم یچیزی بگی اروم بشم؟ برادرم ...

سلام

کتایون عزیزم بیا بغلم

اول اینکه تسلیت میگم

از دست دادن اعضاب درجه یک مثل از دست دادن عضو هست

بعدش زنده می مونی ولی با نقص عضو

این یه حقیقت هست

با همسرت و دخترت صحبت کن

بگو ممنون که درک  میکنید

و لطفا بدونید من باید مراحل سوگ رو پشت سر بذارم

و توی این مسیر به شما نیاز دارم

نباید عذاب وجدان داشته باشی

غمگین بودن

زدن زیر گریه

همه اینا عادیه و حق شماست

فقط باید با همسرت و دخترت صحبت کنی که حس نکنن اونا باید کاری کنن و اگر کاری کنن غمت کمتر میشه تنها کار اونا همدلی و کنار شما بودنه

بگو شما خودت دوران سوگ رو کم کم پشت سر میذاری

سلام کتایون عزیزم بیا بغلم اول اینکه تسلیت میگم از دست دادن اعضاب درجه یک مثل از دست دادن عضو هست ...

سلام دوباره ممنونم که جواب دادی چقدر نیاز داشتم که یه نفر حرفای شمارو بهم بزنه چون نمیدونستم باید چی بهشون بگم و یه جورایی عذاب وجدان داشتم چون دخترم ب اندازه کافی اسیب دیده و دلم نمیخواست منم باعث بشم روزهای سختش تکرار بشه  منتظرم از کارم برگردم و حرفایی که بهم زدید رو بگم،متشکرم بابت تسلیتت دوست عزیزم خیلی خیلی برام محترمی❤

سلام دوباره ممنونم که جواب دادی چقدر نیاز داشتم که یه نفر حرفای شمارو بهم بزنه چون نمیدونستم باید چی ...

عزیزکم 

بازم تسلیت میگم

چقد جالب گفتید👌

پس کاری که من کردم فداکاری بوده و توی ظرف مشترک نیوفتاده.

منم واسه خونه ای که داشتیم میساختیم تمام طلا و پس اندازم رو دادم پول زیادی بود جوری خودمو خالی کردم که نتونستم اونجور که دلم میخاد جهیزیه لوکس ببرم. البته جهازم چیزی کم نداشت ولی میتونستم خیییلی بهتر و باکیفیت تر ببرم. که بخاطر خونه ای که قرار بود بسازیم اول ازدواج من همه جوره حمایت کردم. ولی اون خونه به نام کادرشوهرمه🤦🏻‍♀️ من فقط توش نشستم و حق فروش و ...ندارم

اگه برمیگشتم عقب شاید اینکارو نمیکردم.

چون اولا پول زیادی بود طلاهام زیاد بود میتونستم باهاشون یه زمین بخرم برای ظرف مشترکمون.

چقد جالب گفتید👌 پس کاری که من کردم فداکاری بوده و توی ظرف مشترک نیوفتاده. منم واسه خونه ای که داش ...

عزیزم

متاسفم که تجربه ات گرون بوده

امروز کاری کن که فردا ظرف مشترک پر باشه و ظرف خودتم پر باشه

عزیزم متاسفم که تجربه ات گرون بوده امروز کاری کن که فردا ظرف مشترک پر باشه و ظرف خودتم پر باشه

ممنونم عزیزم.

بله درس عبرت بزرگی شد برام، خیلی هم گرون تموم شد.

انشالله همگی عاقبت بخیر بشیم🌱