2777
2789
عنوان

شغل خونگي من + عکس

3546 بازدید | 58 پست

من قبلا شاغل بودم.  چون خدا دو تا بچه ی شیر به شیر به من هدیه کرد و يه پسر 8 ساله هم داشتم.  ديگه استعفا دادم و نرفتم.  این ماجرا برای 12 سال پیش بود.  

همون موقع يه دستگاه روغن گیری خریدم و توی خونه روغن کنجد و انواع روغن های ديگه مثل سیاهدونه و گردو و بادام و... میگرفتم و میفروختم. 

اون موقع خیلی فروش داشتم.  اما الان متاسفانه  توان خرید مردم کم شده.  باز هم خدا رو شکر 

راضی باش به رضای خدا 

چه عالی 👏🏻خدا برکت بیشتر بده بهتون 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشم میاد از زنانی که تسلیم شرایط نمیشن

خودمم همینم

باوجوداینکه همیشه دستم پربوده وشوهرم اصلا کم نمیذاره اما دستم توجیبم بوده و توخونه کارمیکردم بخاطر بچه م که پیش خودم باشه