2777
2789

سلام خانماکسی پیش دکتر گویا مددی ای وی اف انجام داده ؟چند شد هزینش ؟اگر پیش دکتر دیگه ای هم نتیجه گرفتین بگین لطفاا ممنون

سیروس رستمی هزینه ها خیلی با جزئیات برای همین دقیق نمیدونم کلا فکر کنم با هزینه های دوران بارداری ۳۰۰شد،هزینه تخمک کشی ۱۵ گرفت هزینه انتقال ۸تومن هزینه فریز جنین ۴۵۰۰ولی هی آزمایش میخواد سونو میخواد داروهاش گرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه تخمک کشی سی میلیون تعیین جنسیت بیست و نه میلیون دارو هم شد ده میلیون ویزیت هارو حساب کنم میشه ...

تعیین جنسیت یعنی خودتون خواستین جنسیتش مشخص باشه؟

سلام دوست عزیز 

باور کنید تا وقتی اصلاح سبک انجام ندید این همه ای وی اف و هزینه و عوارضش نتیجه نمیده من خودم دوقلو دارم بدون ای وی اف 

اگه میخوای تا بیشتر راهنماییت کنم 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
درمان میخواین

دوست عزیزم

استاد من اصلاح سبک انجام میدن عضو تیم استاد تاجیک هستن خیلی هم درمان هاشون نتیجه داره 

اگه مایلی به این شماره در تلگرام یا روبیکا پیام بده

۰۹۰۵۸۱۱۲۱۵۷

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم