2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مسوولیت پذیر شدیدا،اهل گیر نیس،خسیس نیس،بداخلاق نیس،رفیق باز به هیچ عنوان،دود و دمو و هرگونه خلاف تو خونش نیست ،با بچهها به شدت خوبه....،بد خیلی وابسته خانوادش بود تا وقتی مادرش فوت گرد،لجباز،به شکل افراطی مردم دار.اگه بتونه دوس داره رییس بازی در بیاره گرچه نمیتونه من تا جایی که بتونم نمیزارم،بخاطر مردم داری احمقانش اگه با کسی مشکلی پیدا کنم ازم دفاع نمیکنه یا خیلی لایت دفاع میکنه جوریکه دوست بفهمه دشمن نفهمه،حالا این شوهر چجوریه به نظرت؟البته خداییش خوب هنوز داره که دیگه حوصلم نکشید بنویسم

اینکه ی ادمی نمیشناسین چ ویژگی خوب و بدی داشته باشه چ کمکی ب شما میکنه

کمک میکنه ک بدونم همه مردا ویژگی بدم دارن و از شپهرم زده نشم

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
خوب مسوولیت پذیر شدیدا،اهل گیر نیس،خسیس نیس،بداخلاق نیس،رفیق باز به هیچ عنوان،دود و دمو و هرگونه خلا ...

خوبه شوهرت

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

راستی خیلی منظم تمیز،کاراشو رو دوش من نمیندازه و مثلا از من توقع نداره لباساشو اتو کنم یا هرچی،فکر اقتثادیش در حد خودش خوبه،در هر سرایطی پس انداز داره و ازین لحاظ پشتم گرمه همیشه،ولی گاهی به کارام ایراد میگیره مثلا غذا میزارم جلوش میگه چرا چربه یا هرچی و ازین کارش به شدت بدم میاد الانم سر همون باهاش دعوا کردم گفتم یه بار دیگه ایراد بگیری غذا نمیپزم

کمک میکنه ک بدونم همه مردا ویژگی بدم دارن و از شپهرم زده نشم

این یه موضوع واضح هست ک منو شا هم ویژگی های بدی داریم قطعا همه انسانها از یه سری ویژگی بد برخوردار هستن