2777
2789

اما حیف😔😔😔 مامان دیشب فهمیدم باردارم اصلا باورم نمیشد من فکرشم نمیکردم باردار باشم وقتی جواب مثبت بی بی چک و دیدم اولش خوشحااال شدم ولی این خوشحالی زیاد طول نکشید یادم اومد من مادر ندارم من دیگه تو رو ندارم تو که نیستی تا از شنیدن این خبر از خوشحالی بال دربیاری ذوق کنی خدا رو شکر کنی و بعد مثل همیشه تسبیح تو برداری و برای سلامتی تو دلی من صلوات بفرستی اما من به جای تو این کار و کردم امروز همون تسبیحی که همیشه باهاش صلوات میفرستادی و برداشتم ۱۰۰ تا برای شادی روح تو فرستادم ۱۰۰ تا برای تو دلیم کاش کاش کاش حداقل با شنیدن این خبر از دنیا میرفتی دوستت دارم مامان روحت شاد  ۳۵ روز که خدا مادرم و گرفت و هدیه دیگه ای جاش بهم داد میشه برای سلامتی بچه من و شادی روح مادرم صلوات بفرستید؟ممنونم 

اشک تو چشمام جمع شد 

خدا رحمتش کنه عزیزم 

کلی مبارک باشه فداتشم برای ما چشم انتظارا هم کلی دعا کن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه عزیزم..

صلوات فرستادم قشنگم

التماس دعا قشنگم امضام

خدا تو دلیتم حفظ کنه عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

خدا رحمت کنه مادر بزرگوارتون رو روحش قرین آرامش و انشاءالله با حضرت زهرا(س) محشور بشن 

برای مادرتون فاتحه خوندم 

برای تو دلی تون هم تبریک میگم  آرزو میکنم به سلامتی و خشی بغلتون بگیرین انشاءالله 

روحشون شاد. داری مامان میشی مثل مامان مرحومت بهترین باش . رفتن عزیزان مسیری که همه باید بریم دیر یا زود اما می بینیمشون باز ولی الان خوشحال باش برای نی نی کوچولو تا اون کوچولو هم مثل شما که به مادرت افتخار میکنی بهت افتخار کنه