2777
2789
چطوری درست میکنی؟! 🤗🤗

اول گوشت رو با پیاز و نخود و آب و نمک میزاری میپزه 

بعد تو ی قابلمه گوجه رنده میکنی به اندازه گوشتت مثلن برای نیم کیلو گوشت سه تا گوجه کافیه 

بعد گوجه های رنده شده رو میزاری روی گاز و یکم باید آبش خشک شه بعد ی قاشق روغن اضافه میکنی و هم میزنی و زعفرون رو تو آبجوش کن و بریز روی گوجه ها دو دیقه زیرشون روشن باشه بعد خاموش کن 

وقتی گوشتت نیم پز شد بهش ادویه هات  رو اضافه کن 

و دوباره بزار کامل بپزه 

بعد از این ک پخت فقط گوشت ها رو بردار و روی گوجه های رنده شده بزار و پشت و رو کن ک گوجه ها ب گوشت ها بخوره و دو ملاقه از اون آب گوشت ها رو بریز روی گوشت ها و نخود هم بریز زیر گوشت ها رو روشن کن ( درجه اش کم باشه )و بزار قل قل کنه 

بعد ی ذغال رو بزار تازه بشه و وقتی تازه شد ی ورق آلومینیومی بردار و بزار روی گوشت ها 

جایی بزار ک آبشون داخل ورق نریزه  عکس میفرستم برات 

بعد ذغال رو بزار روی همین ورق آلومینیومی در همین قابلمه ی گوشت هارو دمکنی بزار  

و ی قاشق روغن رو جدا سرخ کن ( در قابلمه دستت باشه ) و روغن های سرخ شده رو بریز رو ذغال و بلافاصله درشو ببند 

دو سه  دیقه زیرش زیاد باشه بعد کم کن اندازه ده دیقه تا بپزه

بعد اصلا درش نباید باز بشه بعد ده دیقه ک پخت زیرشو خاموش میکنی و پنج دیقه تو همون حالت بمونه و درشو باز نکن 

خیلیییی خوشمزه میشه مزه دود میگیره 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گوشت رو با پیاز و نخود و آب و نمک میزاری میپزه  بعد تو ی قابلمه گوجه رنده میکنی به اندازه ...

مرسی که وقت گذاشتی دستور پختش گذاشتی 🤗🤗🤗 همین الان که گفتی اب دهنم راه افتاد🙊🙊🙊