2777
2789

من ۲۳ سالمه 

امسال اومدم خوابگاه 

بچه ها نمیخوام بگم من دختر خوبی‌ام یا چی ولی من با اینا خیلی فرق دارن

یه سری هاشون سیگار میکشن 

هر روز با یه پسر بیرونن 

با چندتا پسر هم زمان رابطه دارن 

خیلی فوحش میدن 

و همه میگن محیط رو آدم تاثیر میزاره 

و‌ منم دوست ندارم عوض شم دوست دارم همینطوری بمونم 

به نظرتون چیکار کنم ؟! 

واقعا کم کم دارم میترسم

کم کم تحت تأثیر قرار میگیری و شبیهشون میشی دیگه مگه‌خیبییی آدم سفتی باشی

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عوض شدن ربطی به خوابگاه نداره تو جامعه و دانشگاه هم میشه عوض شد البته کلا تغییر یه چیز طبیعیه اما چطور تغییری مهمه..اینکه رشد کنی یا عقب بری..همه چی بستگی به خودت داره و دوستایی که انتخاب میکنی

محیط خوابگاه از هررر قشررری هرررر فرهنگی و سطحی هستن.....ولی همه چی بستگی به خودت داره...چقدر به خودت و شخصیتت کنترل داشته باشی.....من خودم بودم تو همچین خوابگاهی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
اونایی عوض میشن که سست عنصرن تو اگه به درستی عقایدت مطمئنی چرا باید تغییر کنی

چون خیلیااااا میگن نه دست خودت نیست یه مدت بعد شبیه اونا میشی 

و من واقعا میترسم

محیط خوابگاه از هررر قشررری هرررر فرهنگی و سطحی هستن.....ولی همه چی بستگی به خودت داره...چقدر به خود ...

و عزیزم تو میتونی بگی که من عوض نشدم من مثل اونا نشدم ؟!

شما تجربشو داشتین ؟!

خودم ک ن ولی دیدم تو اطرافیانم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

چرا همه میگن دست تو نیست ؟! حتما بعد یه مدت شل میکنی ؟!

عزیزم من تجربه کردم 

اتاق اولی ک بودم اصلا دخترای جالبی نبودن از نظر من

بعدش با هزار تا دنگ و فنگ اتاقمو عوض کردم بازم توی اتاقم ادمایی بود که ب سلیقه ی من نبودن ولی من رابطمو سطحی نگه داشتم باهاشون و با بقیه صمیمی تر شدم

نترس عوض نمیشی دختر نوجوو ن نیستی رابطه تو با اونایی که خیلی با تو فرق دارن کم کن سرت تو کار خودت با ...

آره من ۲۳ سالمه 

راستش من با یه نفر تو رابطه هستم که پسر واقعا خوبیه 

رشته خوبی هم داره تحصیل میکنه 

اون همش بهم میگه عوض نشو من تو رو همینطوری دوست دارم