2777
2789
عه اینه🤦🏻‍♀️🚶🏼‍♀️😂 بسلامتی و دل خوش🤭

🥲😂😂ایشالا همه خوشبخت شن والا ما که بخیل نیستیم🤭🤣

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضرم تمام داراییم رو بدم ببینمش

ببین احساس تو درک میکنم خودمم چند سال پیش همین بودم کراش داشتم رو بازیگرا اصن بدجور ... ولی از سرم افتاد .. می‌دونم شاید الان بگی نه از سرم نمیوفته و فلان .. ولی کاری نمیشه کرد و فقط آدم و از کار و زندگی عقب میوفته  🥲 

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
الان 6سالهه  

اووو😶😶

مسئله اینه که خیلی م فیلم بازی نمیکنه که مثلا بری اکران جایی ببینیش🥲💔

تهرانی نیستم

کلی گفتم ، اگه جایی می‌رفت تو می‌تونستی بری ببینیش..

🙃🙃

اینستا که پست نیزارع و خبری هم نیست اکران کجاست

میتونی سرچ کنی ببینی چه فیلم جدیدی بازی کرده بعد بری کارگردان یا بازیگرای دیگه فیلم رو فالو کنی اونا استوری بذارن کی و کجا اکرانه تو متوجه میشی 

ولی خیلی ها رو دیدم که رو یه سلبریتی کراش داشتن بعد که از نزدیک دیدنشون دیگه حسی به طرف نداشتن 🥲

من امیر حسین ارمان رو دیدم ولی محلم نذاشت

خب دیگه اکثرا محل نمی‌ذارن.. :))