2777
2789
عنوان

معنی قلب بنفش در چت

230 بازدید | 13 پست

سلام دوستان . 

دیروز یه استوری گذاشتم تو و ا تس آ پ 

یه کلبه تو کوه تنها آهنگ ملایم روش بود . 

سر معامله خانه مون که یکی از آشناها ازمون خرید چون میخاستیم مدارک رو بفرستیم عکس ایناشو . من فرستادم از شماره ام چون اون موقع من خونه بودم شوهرم مغازه بود . 

استوری گذاشتم بعد علامت استیکر دست رو ارسال کرد منم یه خورده استرس گرفتم  گفتم ج ندم و گفتم زشته یه استیکر سپاس رسمی فرستادم .

اونم یهو قلب بنفش فرستاد . دیگه منم ج ندادم و از دیروز نرفتم وات

حالا نگا کردم نت رو گاهی نوشته مشتاق ر ا ب ط ه ج ن س ی گاهی نوشته نشانه احترام و حس متقابل بین دوستان و خانواده و این چیزا . 

حالا کدومش درسته؟

خدایا عشق را نصیب مان کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا موندم چیکار کنم به شوهرم بگم ؟ آدم بدی به نظر نمیاد ده سال بیشتر همو میشناسیم از دور . ولی تو ا ...

زن پسرخاله من و پسرخالم همه قلب ها که میفرستن بنفش

چون عاشق رنگ بنفشن

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
بابا ول کنین توروخدا مردم علاف نیستن دقت کنن هر رنگ قلب چه معنی میده همونو ارسال کنن

اصلا قلب فرستاده اشکال نداره؟ به شوهرم گفتم خیلی عادی که فلانی استوری مو دیده . دیگه بقیه شو نگفتم . 

خدایا عشق را نصیب مان کن

ول کن تروخدا مگه دنبال دردسری آخه شاید اصلا بنده خدا معنی شو نمیدونسته مثل من که الان شنیدم

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
اصلا قلب فرستاده اشکال نداره؟ به شوهرم گفتم خیلی عادی که فلانی استوری مو دیده . دیگه بقیه شو نگفتم . ...

داری میگی طرفو بیش تر ا زده سال میشناسی

شاید مثلا برای شما مهم باشه

ولی اون بی منظور فرستاده

زن پسرخاله من و پسرخالم همه قلب ها که میفرستن بنفش چون عاشق رنگ بنفشن

میدونی منظورمو ... میگم مثلا اینکه نگا کرده جواب داده حالا هیچی بعدش دوباره قلب فرستاده میگم یه موقع منظور بدی نداشته باشه . 

منم زدم دیگه استوری هام براش نره . نبینه . 

همون فقط پروفایلمو ببینه . اگه ضایع نبود پروفایلم می دم نبینه

خدایا عشق را نصیب مان کن
میدونی منظورمو ... میگم مثلا اینکه نگا کرده جواب داده حالا هیچی بعدش دوباره قلب فرستاده میگم یه موقع ...

فرض بر این بزار منظور داشته

بلاکش کن.یا شمارش پاک کن

واقعا ارزش نداره زندگیت دچار تنش کنی

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
داری میگی طرفو بیش تر ا زده سال میشناسی شاید مثلا برای شما مهم باشه ولی اون بی منظور فرستاده

اره ده سالی هست میشناسیم همو دورا دور . لوازم خانگی داره ازش وسیله خریدیم . 

خونمونم آخر اون خرید فهمید میخایم بفروشیم . 

ولی چون شماره مو نداشت بعد از یه ماه که داره اینحوری استیکر فرستاد استرس گرفتم . 

مرسی عشقم . 

محدودش کردم که دیگه استوری هام براش نره 

خدایا عشق را نصیب مان کن
فرض بر این بزار منظور داشته بلاکش کن.یا شمارش پاک کن واقعا ارزش نداره زندگیت دچار تنش کنی

آخه سن اش زیاد نیس ۳۷ سالشه . 

ولی تا حالا ازش چیزی ندیدم . به آدمم میگه آبجی . 

ولی قلب رو که دیدم اصلا حالم بد شد . 

نمیشه زودی بلاک کنم . فعلا زدم استوری نبینه . عکس پروفایلمم پسرمو گذاشتم .

خدایا عشق را نصیب مان کن