2777
2789
عنوان

خانوم هایی ک توی آموزمون آموزگاری قبول شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
ن همسرم قبول شده 

پس این سه ماه رو از کسی قرض کنید تنها راه همینه وقتی حقوق یه جا واریز کردن بدهی رو میدید

حالا خوبه خانواده در جریان باشن ازشون کمک بخواید

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه میگم شوهرت تو فروردین خیلی درس میخوند تو ام کمکش میکردی

چ کمکی؟درس خوندن ک کمک نمیخاد 

فقط ساکت بودم ک بخونه 

ولی برای مصاحبه اش خیلی باهم همفکری کردیم ک چی بگه چی نگه

چ کمکی؟درس خوندن ک کمک نمیخاد  فقط ساکت بودم ک بخونه  ولی برای مصاحبه اش خیلی باهم همفکر ...

مثلا بهش امید میدادی براش میوه میبردی؟ چند یاعت میخوتد روزانه؟ قبول ک شد خیلی خوشحال شدید🥲😍

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
مثلا بهش امید میدادی براش میوه میبردی؟ چند یاعت میخوتد روزانه؟ قبول ک شد خیلی خوشحال شدید🥲😍

ن بابا مث همیشه .

نزدیک یکسال طول کشید درس خوندن و تا اومدن جوابش ..

بله بعدش خیلی خوشحال شدیم شوهرم از بس حمالی کرده بود تو کارخونه ها خسته شده بود طفلی

ن بابا مث همیشه . نزدیک یکسال طول کشید درس خوندن و تا اومدن جوابش .. بله بعدش خیلی خوشحال شدیم شوه ...

اره میدونم یکی از نزدیکان منم اقا بود همسرش بهش خیلی میرسیده تا قبول شه از استفند تا مهر درگیر بودن اما قبول نشد

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
اره میدونم یکی از نزدیکان منم اقا بود همسرش بهش خیلی میرسیده تا قبول شه از استفند تا مهر درگیر بودن ...

بده خدا 

آخه شوهر من نمیشه گفت زیاد هم خونده ولی چون کلا ازین خر خونا بود هم تو دانشگاه شاگرد اول بود هم دبیرستان 

برای همین میگفت همشون رو خودم جواب دادم 

کلا خیلی زرنگه