بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما اصلا گوشت قرمز نخور چربی نخور پیاده روی زیاد کن آب زیاد بخور باید بری دکتر گوارش و کبد و دکتر تغذیه رژیم غذایی بهت بده حواست باشه گرید۳ اصلا خوب نیست
خیلی بده که.دارو بهت چی داده؟تغدیت رو درست کن .کبدت از کار میفته خدا نکرده.من کبدم چرب بود چربی خونم داشتم گفت رعایت نکنی سیروز میشی
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
به جای ترس و نگرانی تا می تونی وزن کم کن و سالم بخور و پیاده روی کن کنار داروهایی که دکتر بهت داده خوب میشی ولی سهل انگاری کنی و رعایت نکنی وضع کبدت بدتر میشه اونوقت واقعا خطرناکه
یه چیزیم بهت بگم گول این داروهای که تبلیغ میکنن واسه کبد نخور همشون اشغالن معلوم نیست چی توش میریزن من گرفتم ببخشید رنگ ادارم روشن شد گفتم دیگه خوب شدم پس ولی بدتر شدم.فقط عرق گیاهی از جای معتبر
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
سلام عزيزم من دو هفته رژيم و ورزش داشتم بعدش رفتم الاستوگرافي كبد انجام دادم(مثله همون سونو هست ولي دقيقتره) گفت گريد ٢ هستم، ٢،٣ تا دكتر مختلف هم رفتم گفتن تنها راه نجاتش رژيم و ورزشه
سلام عزيزم من دو هفته رژيم و ورزش داشتم بعدش رفتم الاستوگرافي كبد انجام دادم(مثله همون سونو هست ولي ...
یعنی تو دوهفته یک گرید کم کردی؟ن من وزنم نرماله انگار تریگلیسزید بالا داشتم خودم خبرتداشتم زده کبد رو چرب کرده...شما دیگ سونو ندادی؟ یعنی روغن میخوری؟ من ک ۳ماهه لب نزدم
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه