2777
2789
عنوان

تشنه هستم به خون کسایی که

401 بازدید | 16 پست

توی سایت تا یکی میگه فلانی اخلاقش اینطوریه میگن متولد چه ماهیه 

یا به حرفی میزنن و بعدش میگن من حس ششم هستم واسه این این نظر رو دادم 

خرافه پرستی مدرن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرافاتی ها،هیچوقتم خوب نمیشن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بابا بی خیال به دبد سرگرمی نگاه کنید 

دیدم طرف میگه شوهرم متولد فلان ماه هست من یه ماه دیگه چون ماه تولد هامون بهم نمیخوره اخلاق مون اینطوریه یا فلان ماه غد و مغرور هستن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بدتر از حس ششم اون احمقهایی هستن که سوال میپرسن ازش😁 باور کنید اون سو چندتا نوجوون نشستن به زنا ود ...

من خودم می پرسم که بدونم چقدر راست میگه تا بهش اثبات کنم حس ششمی نیست😉

احتمال داره مثل من زیاد باشند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دیدم طرف میگه شوهرم متولد فلان ماه هست من یه ماه دیگه چون ماه تولد هامون بهم نمیخوره اخلاق مون اینطو ...

وای در این حد پس واقعا درگیر خرافه پرستی هستند🤦🏻‍♀️ و بهتون کاملا حق میدم 

من خودم می پرسم که بدونم چقدر راست میگه تا بهش اثبات کنم حس ششمی نیست😉 احتمال داره مثل من زیاد باش ...

عزیزم ثابت شده س

اگه شماهم قاطی اینا نشین برا اثبات😁 ،خودبخود حذف میشه این حسس شاشی ها

متاسفانه در مملکت ما خرافه پرستی روند صعودی پیدا کرده . 

وقتی به علم بها داده نمیشه 

وقتی توی دانشگاه ها به جای این که دانشجو به تحقیقات علمی بپردازه میره پی خوشگذرونی 

وقتی هی تو تحقیقات علمی نمیشه و نمی تونیم میگند دیگه بیشتر از این نمیشه توقع داشت 🤦🏻‍♀️

يا بارها دیدم میگند فلان چیز درمان نداره، خب به جای این که بیمار رو ناامید کنند بگند درمان نداره با روش های علمی و.. دنبال درمانش باشند