2777
2789

باید دید خود بچه اول چی میگه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک دخترم. دلم همیشه یک خواهر میخواست 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خودم تک فرزند نیستم و یه برادر دارم

ولی دخترم تک فرزنده و بسیار ناراضی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام ازطرف  پسرم جواب میدم همیشه میگه تک فرزندی خوبه و خواهرو برادر هم دوست نداره

چندسالشه گل پسرتون؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
باید دید خود بچه اول چی میگه 

پسرم قبلا خیلی اصرار می‌کرد یکی دیگه بیاریم ولی الان نه حتی گاهی میگه میخوام چکار بیاد وسایلای منم برمی‌داره.ولی گاهی هم میگه تو رو خدا یکی دیگه بیارین.موندم بیارم یا نیارم که بعدا پشیمانی نکشم که در هردو حالت پشیمانی سودی ندارد

من تقریبا تک فرزندم یه برادر دارم که مهاجرت کرده بذار سختیاشو بگم 

من کاملا دست تنهام پسرم هیچ خاله و دایی و کسی رو نداره کاملا حس میکنم چقد کمبوده این محبت رو داره با دوستای باباش بیرون میره بهشون دل میبنده ولی اونا محبتشون در حده دایی نیست به دوستای من میگه خاله وای محبته اونا هم در حده یه خاله نیست مثلا اگر بچه دوستم از پسره من خوشش نیاد دوستم دیگه نمیاد و ارتباط رو کم میکنه ولی اگر خواهر بود میومد و براش مهم نبود بچه هامون ارتباط میگیرن با هم یا نه 

همه برادر و خواهرشونو ترجیح میدن تو دوره کرونا و همیشه ماییم که باید برا اومدنشون برا دوستامون تلاش کنیم اخه شوهرمم یه خواهره مجرد فقط داره و ما خیلی ارتباطات نداریم 

اگر بری کشورای خارج راحتتری ولی جایی که خواهر و برادر دارن همه تک فرزندی ظلمه به بچه 

این حرفای مسخره امکانات برا تک فرزند زیاده رو بریز دور تک فرزندی خیلی سخته هیچ پناهی نداری من هر جا به مشکل میخورم باید برم مشاور کلی پول بدم اگر برادرم بود باهاش حرف میزدم کمکم میکرد حل میشد