2777
2789
عنوان

بچه دوساله

176 بازدید | 15 پست

مدتیه شبا خروپف میکنه بردمش متخصص گوش و حلق و بینی و عکس از لوزه سوم که گفت لوزه متوسط داره نیاز به عمل نیست. کلی شربت و دارو نوشت اونارم دادمش. الان مشکل خلط روی گلوشه انگار سرفه بد میشه احساس میکنم اگه تفش کنه تموم میشه راهکاری دارید برای خلط پشت گلو همراه با تب داره. نمیخوام دیگه آنتی بیوتیک بدمش

پسر من خروپوف میکرد 

فهمیدیم خروسک شده 

خلط پشت حلق از سردی هست 

غذاهای طبع گرم بهش بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تب داره باید آنتی بیوتیک بخوره دیگه

وقتی خوب نتونه نفس بکشه خر و پف میکنه پسر منم ۲ سالشه سرما میخوره اینطوری میشه باید مواظب باشی زیاد مریض نشه چون همین مریضی ها باعث بزرگ شدن لوزه میشه، وقتی هم حموم میبریش تو گوشش حتی یه قطره آبم نره، بعد حموم سرشو و گوششو با سشوار خشک کن حتما، موقع خوابم کلاه نخی سرش کن، شربت immune هم بده بهش

وقتی تب داره باید آنتی بیوتیک بخوره دیگه وقتی خوب نتونه نفس بکشه خر و پف میکنه پسر منم ۲ سالشه سرما ...

ممنونم عزیزم. اگه بتونم کاری کنم خلطو استفراغ کنه خوبه آبریزش بینی و هیچی نداره خلط رسیده تو دهنش بیچاره فقط بلد نیست خالیش کنه

تل چیه

یعنی یه تیکه غذا یا میوه، یا هر چیزی مونده توی گلوش، راه نفسشو نبسته، ولی توی گلوش هست. همون باعث خروپف میشه، اگر پیگیری نکنی و بمونه، عفونت میکنه و ممکنه منجر به اسهال و استفراغ بشه. اکثر پزشک‌ها قبول ندارن. ولی من چون سر بچه‌م تجربه کردم، خیلی هم سختی کشیدم، باور دارم. 

دکترا چرا هیچی سرشون نمیشه فقط دارو مینویسن زیاد

صد در صد تل شده 

تُل 

به بزرگترای خانواده بگو میفهمن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چطور باید بفهمیم تل شده یا نشده؟ چطور خارجش کنیم؟

خودت که نمیتونی این کارُ بکنی. 

یا از بزرگترها و سن‌ بالاهای خانواده بپرس، یا برو عطاری‌های سرشناس سراغ تُلگیر بگیر. اونا قطعاً میشناسن و راهنماییت میکنن.

چطور باید خارجش کنیم اگه چیزی مونده تو گلوش؟

حتما ببر 

پشت گوش ننداز 

بپرس از درو همسایه بزرگترا 

یا تاپیک بزن 

کسی توی شهرتون بشناسه میگه 

تل گیر