2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

312 بازدید | 15 پست

بهم توهین میکنه در حالت عادی

الانم مریض شده بدتر میکنه دیشب موقع خواب یه عالم بهم توهین کرد بخاطر یه چیز کوچیک

گوه خوردی و با گوه یکیت میکنم   از گوهم کمتر ارزش داری از دهنش نمیفته

متاسفانه شرایط طلاق ندارم خیلی خانواده داغونی دارم

یعنی جوری که اگه طلاق بگیرم یک ساعتم جرات ندارم بچمو بزارم پیششون💔

جاریم و میبینم تازه شوهرش واسش شاسی خریده اینم از خودم

اکثر دخترایی مثل خودم که خانواده داغون داریم نمیکونیم خوشبخت باشیم چون مردا روشون زیاده ببینن حامی نداری فاتحتو میخونن 

البته همه هم نیستن بعضی نردا واقعا مردن

شوهر من خودش یه پیچ نمیتونه سفت کنه بعد چپ و راست میره میگه تو هیچ کاری عرضه نداری بی عزضه ای 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

خداشفاش بده🤲🤲🤲😑😑😑😑

خداحافظی از کسی که عزیزترین فرد زندگیت است یا حداقل یکی از افراد مهم زندگیت است اصلا خوشایند نیست و لحظه وداع سخت و جانگداز است. عاشقانی که مجبورند به هر دلیلی از معشوقه شان وداع کنند، لحظه خداحافظی و از دست دادن عشق قلبی بسیار سخت است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره فرا فکنی میکنه خودش از درون تهی هست میخواد با فرافکنی ضعف ها رو به شما نسبت بده که کمبود های خودش به چشم نیاد

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خدا هدایتش کنه و به شما هم صبر بده

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
استارتر احتمالا شوهرت یه کوچولو وضع مالیش خوب نیس؟احیانا ازین مردایی نیست که دستش به دهنش میرسه و تا ...

نه بابا گور نداره تا کفن داشته باشه

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
😐خب توهم برین تو سرش  چرا انقدر مظلومی ؟؟خودت حمایت کننده خودت باش حق نداره توهین کنه

آبرو میبره داد میزنه همسایه ها میشنون من که نمیتونم طلاق بگیرم چرا خودم و کوچیک کنم پیش مردم

آبرو میبره داد میزنه همسایه ها میشنون من که نمیتونم طلاق بگیرم چرا خودم و کوچیک کنم پیش مردم

تو یه خانمی به فکر ابرو زندگیتون هستی یعنی اون مرد شعورش نمیکشه؟؟؟صد درصد ابروش رو تومحله نمیبره

بنظرم چن سری جلوش واستی و منطقی حرف بزنی شاید تاثیر داشت در کمال ارامش و محبت  بهش بگو من همسرتم خانمتم اینجوری نگو توهین به من توهین به خودته 

حس میکنم انقدر سکوت کردی و مظلوم بودی وحشی شده