2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین قدم کادووسیله های موردعلاقشوبگیریواشکی بده معلم بهش بده بعدهم بامعلم صحبت کن کمی بیشترهواشوداشته باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پسر من پارسال اینجوری بود بعد معلم بهش گفت ازاین به بعد متین مربی ورزش ونماینده کلاسه میگه به هربهانه ای میفرستادش دفترچیزی بیاره یا زنگ ورزش میفرستادش توپ وسایل ورزش را بیاره به همین کارا نگهش داشت وخوب شد خدا خیرش بده معلم پارسالشون

خدایا بابت همه داده هایت شکر

شاید خابش میاد 

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
پسر من پارسال اینجوری بود بعد معلم بهش گفت ازاین به بعد متین مربی ورزش ونماینده کلاسه میگه به هربهان ...

اره تنهاراهش اینه به معلم بگی هواشوداشته باشه اونابلدن قلق بچه هابدست بیارن  برادرزاده من کلاس اوله اومده خونه گفته من مبصرکلاسم مامانش گفته چندنفرید گفته ۲۴نفرهمه مونم مبصریم  😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید اینو میگم

شبا دیر نمیخوابه؟ اگه دیر میخوابه صبح خوابش میاد سختشه بیدار شه 

مشقاشو مینویسه؟ 

پسر داداشم کلاس سومه معمولا اونم هرروز با گریه میره

چون مامانش مدیریت نداره شبا گاها تا 2 بیداره صبحا خوابش میاد. از طرفیم مشق و درس خوندش به زور و اجباره فکر کنم معلم چیزی میگه بهش اینم فراری هست از مدرسه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
ببخشید اینو میگم شبا دیر نمیخوابه؟ اگه دیر میخوابه صبح خوابش میاد سختشه بیدار شه  مشقاشو مینو ...

نه گلم شبازودمیخوابه مشقاشم مینویسه فقط مدرسه دوست ندارمیگه زنگ زیاده 

عشق فقط حیدرامیرالمومنین💖
اولین قدم کادووسیله های موردعلاقشوبگیریواشکی بده معلم بهش بده بعدهم بامعلم صحبت کن کمی بیشترهواشوداش ...

کادوگرفتم گلم فقط میگه چرازنگ زیاد چرادیرمیام خونه

پسر من پارسال اینجوری بود بعد معلم بهش گفت ازاین به بعد متین مربی ورزش ونماینده کلاسه میگه به هربهان ...

چشم به معلمش میگم ممنون عزیزم