2777
2789
عنوان

با همچین ادمی که خرج نمیکنه چه کنم؟

363 بازدید | 19 پست

بچه ها من در نظر داشتم برای مراسم عقد فیلم بردار بیارم که از لحظه جازی شدن خطبه و انگشتر فیلم بگیره

آتلیه هم برم

اگه به نامزدم باشه هیچ کدوم از این کارارو برام نمیکنه

ولی منم میگم وقتی قراره برم آرایشگاه خب چرا عکس نگیریم

حالا تو سایت سرچ کردم همه نوشتن هزینه آتلیه و فیلم برداری با دوماده 

نوشتن منطقی هم اینه که با اون باشه چرا پدر عروس باید پول عکس بده و..

حالا من مطمئنم اون زیر بار نمیره

اگه زیر بار نرفت خودمون به عهده بگیریم یا قیدش و بزنم؟🥲💔

اگه کلا خسیسه بترس. اما اگه توی این یه مورده ارزش بحث نداره. خودت بگیر. من برای عقدم کلی خرج کرده بودم نمیدونستم فیلمبردار با داماده فکر کردم با خودمه. خودم هزینه کردم اوناهم به روشون نیوردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تو ازدواجت یکم بیشتر فکر کن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم زندگی کردن با یه خسیس سخته !معیارتو بسنج بعد ارواج کن

خیلی ویژگی های خوب داره ها

ولی متاسفانه دستش به خرج کردن نمیره هزار بار باید بگی تا انجام بده🥲

این کارارو هم مسخره و پول حروم کردن میدونه

فیلم و عکس و اینارو 

خب تو که هنوز عقد نکردی. اگر واقعا خسیسه همین حالا جدا شو. دکتر هلاکویی میگه با دوتا آدم هیچ وقت نمیشه زندگی کرد. یکی آدم خسیس، یکی هم آدم شکاک

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خیلی ویژگی های خوب داره ها ولی متاسفانه دستش به خرج کردن نمیره هزار بار باید بگی تا انجام بده🥲 ای ...

اگه شاغل هستی که خوبه شغلت رو ول نکن اگه بیکار هستی حتما دنبال کار باش زندگی با خسیس خیلی عذاب آوره مخصوصا که پدر یه بچه بشه