2777
2789
عنوان

روبیکام هک شده بود😓

305 بازدید | 9 پست

وای چشمتون روز بد نبینه امروز خبرمرگم یه لینک برام فرستادن روش کلیک کردم روبیکامو هک کردن وارد حساب روبیکام شدن پیام میداد ب دونه دونه مخاطبام درخواست پول می‌کرد براشون شماره کارت میفرستاد هرکیم چیزی میگف فحش و حرف زشت میزد بهشون 

حالا اینجاش بده ک مخاطبین شوهرم هم تو روبیکای من بودن ب اونام از طرف من پیام میداد 

هرچقدم وارد حسابم میشدم پیام میدادم ک جواب ندید پیاما منو حذف می‌کرد. دیگ زنگ زدم پشتیبانی روبیکا درست شد خداروشکر ولی آبرومو برد

باورتون نمیشه تا هنوزم دوستای شوهرم دارن پیام میدن جواب فحشای اون بیشعورو میدن 

خلاصه ک حواستونو جمع کنید هکرا زیاد شدن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک سهام عدالت یا ی چی دیگه بود؟

ن این درمورد کار و این چیزا بود

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
لینک سهام عدالت یا ی چی دیگه بود؟

البته امروز ک ب دوستام گفتم اونام درمورد همین لینک سهام عدالت هم گفتن 

اینم بزنی هکت میکنن 

البته امروز ک ب دوستام گفتم اونام درمورد همین لینک سهام عدالت هم گفتن  اینم بزنی هکت میکنن&nbs ...

آره 

یکی از آشنایان منو همینجوری هک کردن

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
فقط همینو کم داریم روبیکامون هک بشه

کلا برنامه های ایرانی اصلا امنیت ندارن