2777
2789

داذاش بجای اینکه غریبه بخوره تو بیا بخورش.دوستم جررررخورد ازخنده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

هفته پیش رفتم آزمایش بدم یک ساعت و نیم تو راه بودم تا آزمایشگاع آزمایش ادرار رفتم دستشویی کارم تموم شد یادم افتاد لیوان نمونه خالیه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش رفتم آزمایش بدم یک ساعت و نیم تو راه بودم تا آزمایشگاع آزمایش ادرار رفتم دستشویی کارم تموم ...

آخ گلبم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منتظر رفیقم بودم دم خونشون . زنگ زدم بهش تا گوشی و ورداشت گفتم اشغال فلان فلان شده و از اون مثبت 18ها ، منو کاشتی دم در و خودت مردی ؟ 

دیدم گفت فلانی علی داره لباس می‌پوشه من مادرشم الان میاد 😑😂😂

تو دوره نامزدیم چند مدت پیش خونه خواهر شوهرم بودیم بعد من همون روزا موقع پریودم بود و عقب انداخته بودم

تو جمع نشسته بودیم نامزدم میخواست بهم یچیزی بگه رفت تو صفحه چت باباش چون فقط میخاست تایپ کنه برام بخونم نمیخواست بفرسته

نوشت که چرا پریود نمیشی برو زعفرون دم کن بخور که اگه حامله باشی هم بیوفته درضمن یه بی بی چک هم بزن

اینو دقیقا ک تایپ کرد یهو حواسش نبود هول شد اس ام اس کرد واسه باباش😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چقدر فحشش دادم چقد زدم تو سر و صورتم اخرشم باباش فهمید تو جمع هی بهمون بد نگاه میکرد

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

توی جمع فامیلی به یارانه گفتم رایانه یعنی همه یک لحظه کپ کردن بد زدن زیر خنده منم خودمو زدم کوچه علی چپ 🤕🤕🤕😤

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
تو دوره نامزدیم چند مدت پیش خونه خواهر شوهرم بودیم بعد من همون روزا موقع پریودم بود و عقب انداخته بو ...

عجب نامزد تحفه ای😐😐😐

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان امپراطور بادها میان😑🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺