2777
2789
عنوان

ترسناک

182 بازدید | 17 پست

هر چ تو نی نی سایت میگردم موضوعات مضخرفن،  دلم ی تایپیک باحال و شلوغ، میخاد،  مثلا از چیزای ترسناک وماورایی بگیم،  هر کی پایه هست بیاد

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

⁦🚶🏻‍♀️⁩

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش جوگیر میشم باشورو شوق میرم تاپیکای ترسناک بعد از اون طرف تا صب بیدار میمونم از ترس و به گوه خوردن میوفتم😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
مامان بزرگم بجا اروغ میگوزه میگه جنا بهش میگن اروغ بزنی گیساتو میکنیم

🤣🤣🤣

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه هامن امروزعصرداشتم باپسرم حرف میزدم کنترل رومبل و دوربودازمون یهو صدای تلوزیون رفت روصدبدو رفتم ازدکمه تلوزیون کم کردم بازبلندمیشدفوری۱۰۰میشد شبکه هم عوض نمیشدخاموشم نمیشد..بعدیک دقیقه درست شدمیشه به ماورا ربط اشته باشه؟؟

من همش جوگیر میشم باشورو شوق میرم تاپیکای ترسناک بعد از اون طرف تا صب بیدار میمونم از ترس و به گوه خ ...

خودم تازه از دستشویی اومد حس کردم ی سایه پشت سرمه، جیغ زدم فرار کردم😕😂

بچه هامن امروزعصرداشتم باپسرم حرف میزدم کنترل رومبل و دوربودازمون یهو صدای تلوزیون رفت روصدبدو رفتم ...

خط رو خط شده😂😂

نه بابا داشتم بزورپسرموبیدارمیکردم که شیفت صبحه شب خوابش نمیبره یهواونجوری شدشوهروپسردیگمم بودن تنها ...

چی بگم والا،  ی سوره جن بزار تو. خونت با صوت بلند