2777
2789
عنوان

باردارم و دارم کچل میشم

90 بازدید | 6 پست

دوستان ماه سوم بارداری هستم و هر روز دسته دسته موهام میریزه کیا بودن شبیه من بارداری اولم برعکس موهام محکم شد و ریزش اصلا نداشت اما این بارداریم کلا هم خشک خشک شد هم به شدت میریزه 

به دکتر نگفتی؟ یا بدنت ویتامین کم داره یا به خاطر تغییرات هورمونیه

برای یکم نوبت دارم کمبود فکر نکنم کم کاری هم دارم که دوزش کمه و دارم دارو میخورم پس بخاطر کم کاریمم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یکم نوبت دارم کمبود فکر نکنم کم کاری هم دارم که دوزش کمه و دارم دارو میخورم پس بخاطر کم کاریمم ...

کم کاری تیروئید منظورم نیس به خاطر تغییرات هورمونی دوران بارداری منظورمه. شاید به خاطر اونه حالا باز اگه لازم بود یه چکاپ بده

کم کاری تیروئید منظورم نیس به خاطر تغییرات هورمونی دوران بارداری منظورمه. شاید به خاطر اونه حالا باز ...

یعنی اگه بخاطر اون تغییرات هورمونی باشه کل ۹ماه رو ریزش دارم میشه بپرسم شما خودتون اینطور بودید یا نه و ایا بعد بارداری موهای از دست رفته برمیگرده یا همون جور کچل میشم و تمام

یعنی اگه بخاطر اون تغییرات هورمونی باشه کل ۹ماه رو ریزش دارم میشه بپرسم شما خودتون اینطور بودید یا ن ...

من ریزش نداشتم ولی ماه‌های اول بدن تغییرات هورمونی زیادی داره جوریکه من یهویی قند و تیروئید و همه چیزم تغییر کرد ولی از ماه چهارم همه چی نرمال شد

من ریزش نداشتم ولی ماه‌های اول بدن تغییرات هورمونی زیادی داره جوریکه من یهویی قند و تیروئید و همه چی ...

ممنونم خانمی ببخشی خیلی سوال میپرسم اخه به هر کی میگم اینجا میگن هورمون بارداری که موهارو پر میکنه تو چرا اینطوری شدی ادم بدتر میترسه