2777
2789

زندگی ازجلوچشمام افتاده.. چندروزپیش به طور اتفاقی وارد آشپزخونه محل کارم شدم یهودیدم همکار آقام که متاهله داره همکارخانوم که مجرده رومیبوسه،یهومنودیدن هول کردن و نمیدونستن چ رفتاری کنن حالم خیلی بده😔من تازگی عقدکردم وبااصرارخودم موندم محل کارم شوهرم میگفت اطراف خونمون برم سرکار من ساده میگفتم نه عاشق همکارامم دل نمیکنم ازشون 🙂حالا حالم ازشون بهم میخوره ..

♥️🧿💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده هیچی خاک تو سر دختره کنن که رو زندگی یکی دیگه آوار میشه. به نظرم اگه همجنسای خودمون بهمون خیانت ...

حالم ازهردوشون بهم میخوره،هردوشون ادای دینشون ادای پاکیشون میومد ،خیلی صحنه چندش آوری بود

♥️🧿💍
خدا هدایتسون کنه ....حال منم بد شد اه،خیااااااانت

آقاعه ده دیقه بعدش اومده پیشم میخام واسه زنم عطر بخرم خانم فلانی چ عطری خوبه براش بخرم،الکی مثلا من خیانت نمیکنم

حالم بهم میخوره

♥️🧿💍