سوپ_ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 عنوان چهارمین روز مصرف دوفاستون 44 بازدید | 6 پست دیگه طاقت ندارم باید ۱۰ روز بخورم وایسم ببینم پریود میشم یا باردار میشم دعا کنید باردار شم 1402/08/22 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2138 من دیگه از بس انواع داروها رو خوردم سر شدم😓ایشالا بارداربشی من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
سوپ_ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 من دیگه از بس انواع داروها رو خوردم سر شدم😓 ایشالا بارداربشی من این ماه کلمیفن و متفورمین و دوفاستون و یه مکمل تقویت کننده تخمک خوردم
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2138 من این ماه کلمیفن و متفورمین و دوفاستون و یه مکمل تقویت کننده تخمک خوردم اره عزیزم منم دوفاستون و اووبوست و متفورمین اینا مصرف میکنم.. انشالله ک دامنت سبز بشه من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
سوپ_ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 858 اره عزیزم منم دوفاستون و اووبوست و متفورمین اینا مصرف میکنم.. انشالله ک دامنت سبز بشه فدات شم همچنین شماهم انشالله این ماه باردار شید