2777
2789
عنوان

صحبت نکردن کودک دوساله

296 بازدید | 10 پست

خانما پسر من هنوز دوسالش نشده فقط بابا و ددَ و آب رو میگه

اونم اگه خیلی نیاز داشته باشه در حالت عادی همینم نمیگه بچه های شما تو دوسالگی تا چه حد میتونن صحبت کنن؟ شنیدم پسرا کلا دیرتر شروع به صحبت کردن میکنن

گفتار درمانی رو از چه سنی شروع کنم بنظرتون یکم دیگه صبر کنم طبیعیه یا نه

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

ایتا دارین؟ی خانم دکتر میشناسم کانال داره سوالم ج میده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم پسره سه به بعد کم کم شروع کرد

سعی کن ببریش پیش بچه ها زودتر راه میفته

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

پسر من دو نیم جمله گفت .۲ سالکی چند تا کلمه میگفت فقط 

الان ۴ سالشه خوبه حرف زدنش فقط یکم بچگونس هنوز مدلش .ینی بعضی بچه ها میبینم همه حروف واضح میگن ینی عین آدم بزرگ حرف میزنن .ولی بچه من ی سری چیزا رو خوب نمیتونه تلفظ کنه

عزیزم چرا ببره پیش متخصص؟؟؟ چرا الکی بنده خدا رو استرس میدی؟ پزشک فوق تخصص گفتند تا سه سالگی کاملا ...

برای اینکه خیالش راحت شه گفتم. آخه یکی از آشناهامون بچش اوتیسم خفیف داشت زودتر میبرد بهتر بود. ایشونم نشون بده ضرری نداره

بنفشه🍃