2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Sep اولا این جوری نیست که همه چی ایران داشته باشه. ثانیا قیمتا متفاوته. چون اونا آف های خیلی خوبی می زنن.
الحمدلله علی کل نعمه و أسئل الله من کل خیر و اعوذ بالله من کل شر و استغفرالله من کل ذنب
عزیزم من تقریبا سالی دوبار سفرکاری میره اروپا تقریبا دیگه همه چی برام اورده از شکلات گرفته تا لباس و دکوری برای خونه اما تنها چیزی که به نظرم فقط باید از اونجا گرفت کفشه هم اسپرت هم مجلسی فوق العاده راحت و با دوامن ، المان که همه چی خوبه برا خرید بلژیک مخصوص شکللت و کافی و قهوه ، از ونیز و ایتالیا که کیف و کفش چرم سوغاتش از ونیز نقاب و لباس با قیمتای خوب هست از المان برام اسپرت گرفت سفر اولش سه ساله میپوشم هنوزم مثل روز اولن گرونترین کشور هم که سوییسه که کارد و چاقوش نامبروان تو دنیا، لوازم ارایش اگه بتونه بگیره مارکایی هست که اینجا اصلا نمیان سرچ کن ولی من برام از المان ارت دکو و کاپریس از فرانسه اورد که من همین مارکا تو ایران هستن والا با نصف قیمت همون کیفیت واسه همین من لوازم ارایش دیگه برام نمیاره لباس بچگونه هم از المان خیلی خوبه اما دررررر کل نسبت به اینکه پول ما خیلی بی ارزشه واست خریدمیکنه میبینی بعضی چیزا اصلا نمی ارزه با اون قیمت، ادامس بسته ای هفتادتومن به پول ما 🤔همون مزه ادامسای خودمون انشالله تونسته باشم کمکت کرده باشم