2777
2789

بعد ازمایش اینکه فهمیدیم بارداریم کی باید ببریم دکتر 

من ۵هفته و ۴روزم 

قبل اقدامم دکتر رفتم بهم اسید فولیکو و ویتامین دی داده و گفته بعد بارداریتم ادامه بده 

برا همون هنوز دکتر نرفتم تا تو هفته هفتم برم بنویسه سونو

کار اشتباهی کردم نرفتم؟

و اینکع جز اسید فولیک و دی چیز دیگه ای تم باید میخوردم تا اینجای بارداریم؟

من وقتی فهمیدم باردارم رفتم دکتر گفتم برام سونو بنویس ببینم چند هفته ام

رفتم سونو ۶ هفته بودم

نه همون قرص آهن و ویتامین دی ادامه بده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داروهات همینه گلم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

۸ هفته برو صدای قلبش رو بشنوی قبلش بری ممکنه قلبش تشکیل نشده باشه فقط استرس میدن هیچی نخور همون اسید فولیک اینا بسه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

همین فردا برو پیش متخصصت چون یه چک‌آپ کامل برات مینویسه که باید انجام بدی و تشکیل پرونده 

برات سونو هم مینویسه برای تشکیل قلب من ۵ هفته ۴ روز بود برام سونو تشکیل قلب نوشت که رفتم قلبش میزد😍

زهد ریایی،جهل مقدس...

به منم فقط اسید فولیک داد و D3همین 

یه چکاپ هم نوشت برام 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اره من رفتم5هفته سونو شدم و ساک بارداری رو تو رحم دید هفته بعدم رفتم قلبشو دید یه سونو بشی خوبه از نظر خارج رحمی اینا 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

همین فردا برو پیش متخصصت چون یه چک‌آپ کامل برات مینویسه که باید انجام بدی و تشکیل پرونده  برات ...

ببخشید میپرسما 

من ۱۳مهر اخرین پریودم بود و ۲۵  .۲۷ ۲۹ اقدام داشتم

تو چند روز بعد پریودت اقدام داشتی 

بهم گفتم تو سایت چون یکم فاصله اقدامم با اخرین روز پریود زیاده برا همونم لانه گزینی دیر اتفاق افتاده منم نتیجه گرفتم قلب یکم دیر تشکیل میشه از دیر منظورم هفته هفت ایناس

۸ هفته برو صدای قلبش رو بشنوی قبلش بری ممکنه قلبش تشکیل نشده باشه فقط استرس میدن هیچی نخور همون اسید ...

اخه دکترم گف دی بخورم چون تو آز هایی که قبل بارداری انجام دادم ویتامین دی ام یکم کم بود ۱۹بود