2777
2789

خانما من چهار روز به موعدم مونده،ولی چون اقدام مرتب داشتم و سینه درد شدید دارم مشکوک شدم به بارداری شانسی یه بیبی چک زدم اینجوری شد نمیدونم هاله انداخته یا خط خوده بیبی چکه ،به نظرتون امیدوار باشم؟خیلی زیاد تو این راه سختی کشیدم اگه این ماه نشه ماه بعد باید عمل کنم رحممو میشه واسم دعا کنین این بیبی چک واقعی باشه🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خداکنه یه دنیا ممنون بخاطر انرژی مثبتت

قربونت منم ی ساعت پیش بی بی زدم انگار مثبت بود حالا فردا صبم باز میزنم ببینم دو خط میوفته یا ن

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
خیلی کمرنگ نیست خط دوم ؟البته چهار روز به پریود مونده

کم رنگ پررنگی مهم نیست خط هرچقدر هم محو باشه مثبته

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

قربونت منم ی ساعت پیش بی بی زدم انگار مثبت بود حالا فردا صبم باز میزنم ببینم دو خط میوفته یا ن

ای جان مبارک باشه واست عزیزم خدا انشالله به همه ی اونایی که میخوان بده ماله منم درست باشه سالم باشه من چندبار باردار شدم ولی خب قلبش تشکیل نشده کورتاژ کردم خداکنه این اگه هست سالم باشه هیچی دیگه از خدا نمیخوام دوشب پیش دکترم بهم گفته رحمم باید عمل کنم تا صبح گریه کردم خداکنه خدا صدامو شنیده باشه